ביקור מטריף אצל עצמי

thecenter

New member
ביקור מטריף אצל עצמי

הייתי בשבוע שעבר בביקור אצל במוח שלי. בעצם, זה היה אתמול. אתם יודעים מה, גם היום. והמוח, אתם יודעים, כבד כבד, זקן זקן, אבל מה -מחשבה זריזה עדיין יש לו. ביקור אצל המוח הוא לא עניין פשוט. הוא מלווה, וודאי אתם מכירים את ההרגשה, בהטפות מוסר חסרות בסיס ומערערות ביטחון עצמי. למה ככה, ולמה זה, למה פה ובעיקר למה שם. כזה הוא, מציקן, ביקורתי וחסר רחמים. כל ביקור כזה מסתיים לרוב בתבוסה מנטלית חריפה ובתשישות נפשית גוברת, שמתעודדת רק מלראות את הכניסה של עזריאלי מהקומה ה-50 ומשהו. הבעיה היא שהמוח לא מאפשר לך להתנתק, ודורש שתגיע שוב ושוב לביקורים תכופים, כאילו היה מקבל כסף על כל ביקור שכזה. ולעיתים אף דורש שתקריב מנחה טעימה בטרם תיגש אליו לביקור. תובעני, חסר רגשות שלא לומר נטול. אבל תגידו לי אתם - אתם יכולים להגיד לא למוח ??? הרי החלטה, אפילו פזיזה, הוא יכול לגמור לכם את החיים. פשוט ככה. ברגע. נ.ב אין בהודעה משום פארודיה/ציניות בלתי מורגשת על ההודעה של יקירתי הנפלאה והחמודה, מלכת הפורום בכבודה ובעצמה, קרני.

קרני

New member
ביקורי נימוסין...

למרות שאני חושבת שביקורייך התכופים במוחך רק משפרים את רמת החשיבה והשנינות המופלאה שלך, ציפור קטנה לחשה לי (אולי נחליאלי...?!?) שזה לא ממש משהו שאתה מרוצה ממנו... אז חשבתי להציע לך לערוך ביקורי נימוסין...?!? רק לקפוץ להגיד שלום, לשאול מה נשמע ולהמשיך הלאה? אולי אפילו תרים טלפון, שלח מייל... ;-)) אישית, אני חושבת שלא ממולץ ולא כדאי שתמנע מביקורייך אלו במוחך המשובח (על משקל: כל המרבה הרי זה משובח...) יקירי, רק אושר!!! :)) ממני, שנהנית מכל ביקור אצלך! :))

Dovsha

New member
תודה שהעלת חיוך על פניי

מוזר... אני לא מכירה אותך, ואף פעם לא הגבתי להודעות שלך [בעיקר בגלל שרובם מכוונות לקרני], אבל הבוקר שלי התחיל בחוסר מצב רוח לחלוטין ואתה הצלחת להעלות חיוך על פניי.

קרני

New member
מזל טוב על הודעת היום :)

סוף סוף הכירו בגדולה של המוח שלך!!! עכשיו זה רישמי ויש גושפנקא ענקית!!! כמה נפלא וכמה גאוות פורום קיימת כאן... יום טוב יקירי, וכן ירבו ימים של יצירתיות וכשרון... @ @ J U

למעלה