ביקור עם פעוט בבריכה

aviah

New member
ביקור עם פעוט בבריכה

הקדמה אנחנו מנויים בהולמס פלייס מודיעין כבר כמה שנים. במועדון קיימות בריכה פנימית וחיצונית. הבריכה שביקרנו בה היתה הפנימית. זו בריכת שחיה למבוגרים עם שטח ברחוב שני מסלולים שמוקצה לילדים ופעוטות. בריכה קודמת במהלך הקיץ האחרון, במשך כחצי שנה, השתתפנו בחוג שחיה לפעוטות ב"דולפינוק". כיום הילד בן שנה וכמעט שמונה חודשים. תשלום המנוי שלנו משפחתי ולא נדרש תשלום נוסף עבור הפעוט. תשתיות - לפני הרחצה הגענו בשבת בעשר בבוקר והתמקמנו על שני כיסאות על קו המים. בשטח שמיועד לפעוטות שחתה אישה מבוגרת אחת והיו עוד שני ילדים קטנים. אין במקום משטח החתלה. אין משטח החתלה גם במלתחות המבוגרים. הילד הגיע לבוש ב-little swimmers מהבית. התפשטנו ונכנסנו למים. הירידה למים נעשית באמצעות גרם מדרגות ומעקה. במים כיאה לבריכה למבוגרים, המים בה קרים משמעותית מאלה של "דולפינוק". מצד שני, יש הרבה יותר מרחב, כך שמה שעשינו היה ללכת הלוך ושוב במים (כדי שאבא יתחמם). לקח לילד - שלא היה בבריכה כלשהי כבר שלושה חודשים - זמן להתרגל למים. חזרנו על שירים ותנועות שאנחנו מכירים מחוג השחיה. יש תנועות מסוימות שמחממות את גוף הילד (מאמצות את השרירים שלו והוא מתחמם בדיוק כמו אדם מבוגר). השהיה במים ארכה רבע שעה (במקום חצי שעה של חוג השחיה לפעוטות), כי באמת חששתי שהמים קרים מדי. לא השתמשנו במצופים שהיו שם, בגלל שלט שמבקש לא לעשות כן ללא נוכחות מדריך שחיה. גם לא הבאנו כלום מהבית, כי לא שאלתי מראש. תשתיות - אחרי הרחצה התנגבנו על הכיסא. הלבשתי לו חלוק ואחרי עשר דקות הפשטתי האותו שוב והלבשתי אותו בבגדים. לא היה לו קר. בשלב הזה הילד ישב על הכיסא, הביט ונהנה מההמולה שסביבו. את בגד הים החד-פעמי החלפתי על מזרן שנמצא בג'ימבורי הסמוך, שהיה ריק. הנקודה הזו מאוד חשובה. אני מתכוון ללכת איתו לשם היום אחר הצהרים, הישר מהגן, ואני אצטרך מקום מסודר ונוח להחליף לו מחיתול לבגד ים. פרטים נוספים יש במקום חוגים מסודרים לפעוטות, שעוד לא דגמנו. הערה לתפוז: למה אי אפשר להעתיק לכאן טקסט עם הדגשות, וכו'?

shno

New member
רגע, שאלה בבקשה

השורה התחתונה חסרה - נהנתם?! (אני מניח שכן, אחרת בטח היה איזה
אחד או שניים...)

aviah

New member
אוקיי, זה היה מובן מאליו ../images/Emo13.gif

אני נהניתי מאוד. לילד היה קר בדקות הראשונות אבל אחר כך היה לו סבבה. כפי שאמרתי, אני מתכוון לחזור לשם היום.

למעלה