ביקור ראשון בחדר כושר

פורומית

New member
ביקור ראשון בחדר כושר

סוף סוף החלטתי שלא מספיק הליכות ברגל, ובמיוחד לאור המצב שהכל נעצר אצלי (הירידה במשקל), החלטתי ונרשמתי לחדר כושר, אבל ת´אמת? אני מפחדת מזה פחד מוות, בחיים לא הייתי בחדר כושר, זה פעם ראשונה שלי, אין לי מושג למה לצפות, ומה אני בכלל עושה? הרי זה פעם ראשונה... ובכלל, לחשוב שאני אמורה להתאמן בחדר אחד עם עוד אנשים שאני לא מכירה ולא יודעת כלום... בקיצר, נבוכה אני אשמח לשמוע ממכם על הפעם הראשונה ואיך זה עבר, זה יעזור לי מאוד! וסתם כל מה שיש לכם להגיד או להציע
פורומית.

מה יש לפחד?!

אני במכון כושר, וזה הדבר הכי כיף בעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אומרת לך, פורומית מקסימה שלי (
), אין לך ממה לפחד. נהפוך הוא. זה מממממממממש, אבל ממממממממש כיף!!!! אבל את יודעת מה הכי כיף? ההרגשה הזאת ש... ואוו!!!!!! עשיתי ספורט!!!!!!! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מאחלת לך המון בהצלחה, אני בטוחה שאת תהני ו... אני דורשת לדעת איך היה!!!!! את שומעת אותי?!?!?!?!?!
אוהבת אותך מאוד, ואת יודעת את זה... :) עדי

ELY

New member
היי לך..

אני כשהתחלתי לפני חודש וחצי, הרגשתי ממש חנונית כזו באירובי (ועוד שיש מולי מראות), הרגשתי שכולם מסתכלים עלי וצוחקים... אבל זה רק היה נדמה לי תוך יומיים שלושה כבר קפצתי בחופשיות, רקדתי אפילו שם באירובי... זה כולה פעם ראשונה, כל התחלות קשות ELY

"כל התחלה והתחלה

זה דבר נפלא... שירו כאן במקהלה הכל מהתחלה!!!" זה איזה שיר אחד שלמדנו בשיעור "מוזיקה" בביצפר היסודי...
הקיצר, פורומיתוש!!!
אין לך מה לדאוג... "everything gonna be o.k everything gonna be all right" מממממ.. למה אני מרגישה כמו "יפת" מה"קומדי סטור"?
עזבו, אל תשימו לב... אני מחורפנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) אבל אוהבת אתכם כתמיד, בין אם אני מחורפנת ובין אם אני לא... :) עדי

mikloi

New member
פורומית יקרה- אין לך ממה לחשוש

אני הייתי כמוך ופחדתי נורא, במיוחד כי כולם אצלנו זה כל הבליינים הכוסים של תל אביב, והייתי בטוחה שאני אהיה נבוכה ויצחקו עלי וכאלה. לא דובים ולא יער! כל אחד עסוק בעניניו, וחלק שכן יוצא לך לדבר איתם, הם ממש סבבה. פשוט תהיי מי שאת ותגיעי כדי להתאמן, והכל יעבור חלק. דרך אגב, באיזה חדר כושר את?

rutti

New member
פורומית חמודה

חדר כושר זה דבר נפלא!! ובעיקר שיעורי אירובי. ברגע שמתחילים עם זה לא רוצים להפסיק. אני ממש מכורה. ובתקווה שאני באמת יעשה את הקורס מדריכות אירובי השנה אני אגיד לך כשאני מסיימת ותבואי לשיעורים שלי ותראי איך יהיה לך כיף. אני אתן לך יחס אישי. אז כל הכבוד שהתחלת ללכת לחדר כושר! ואפילו אם קצת קשה לך בהתחלה, אל תתיאשי. בהצלחה, רותי.

למעלה