ביקור ראשון בתה"ש

בלגן2

New member
ביקור ראשון בתה"ש

מדהים כמה הביקור הזה השפיע עלי. ולכאורה זה לא היה אמור להיות ככה. כי הייתי אצל כ"כ הרבה רופאים ואף אחד לא גרם לי לבכות כמו ד"ר סוריאנו היום. ממש ישבתי מולו בגרון חנוק וכשיצאתי הכל התפרץ
סוף סוף רופא שמבין על מה מדובר. סוף סוף מישהו שמבין שהשאלה העיקרית היא לא גודל הציסטה שיש לי או אין לי בשחלה - אלא איכות החיים היומיומית שלי. אמנם חיכינו הרבה מאד זמן (יותר משעתיים) עד שנכנסנו, אבל גם הזמן שהרופא הקדיש לנו היה לא מעט. ועם הרבה סבלנות והקשבה. פתרונות קסם לא קיבלנו שם, אבל גם לא ציפינו. מה כן קיבלנו??? הדרכה, עצות והכוונה להמשך. אני כ"כ שמחה שפתחו את המקום הזה ועוד יותר שמחה שבואינג הפנתה אותי לשם. בואינג יקרה -שולחת לך
גדול והרבה
.

בלגן2

New member
ואגב

משהו שד"ר סוריאנו אמר לי היום: למדתי שבנות האנדו מתרגלות לכאב, ומה שהן מגדירות כ"מצב סביר ונורמלי" אצל אשה אחרת יחשב לבלתי נסבל. וזה פחות או יותר ציטוט. מה אתן אומרות על זה?

טל249

New member
ובאותו עניין-האם באמת הרגישות לכאב

אצלנו היא נמוכה יותר? אולי הבנות שחוו לידה יוכלו להעיד - איך היו הצירים ביחס לכאבי האנדו'? אני יודעת שדודה שלי כשילדה אפילו לא ביקשה אפידורל (ולפי כל הסממנים גם היא סבלה מאנדו' - אבל למזלה היא עבדה כאחות בבית חולים כך שבכל מחזור קיבלה שחרור מהמשמרות וזריקות נגד הכאבים...)

מתי היית שם אולי ראיתי אותך?

דרך אגב התור התעקב גם בגללי ....הייתי אמורה להיכנס ב- 9:00 אבל סוריאנו הוקפץ כל הזמן לחדר ניתוח... אחרי שכבר נכנסתי הייתי שם שעה וחצי וכמו שאמרת גם אני זכיתי להמון תשומת לב סבלנות קיבלתי תשובות לכל השאלות שלי וכמובן המון עידוד תמיכה לקראת הניתוח הבא שלי אז לא לכעוס עליו כי הייתי זקוקה לעידוד שלו ולהסברים שבהחלט עזרו ZK

בלגן2

New member
אז מן הסתם זאת היית את../images/Emo6.gif

כי התור שלי היה ב10:30 ונכנסתי רק ב12:30 בערך.

זו לא הייתי אני

אני הייתי לבד אני הייתי אצל הרופא כשאת המתנת מי שהיתה מולך זו אחת חדשה שאני מקווה שתצטרף לפורם . ZK

עולם קטן ../images/Emo13.gif מסתבר...

ככה לפגוש מישהי מהפורום, ובעצם לא לדעת שזאת היא... נחמד! בכל מקרה, שמחה בשבילך שמצאת מקום נכון... לגבי מה שהרופא אמר, קשה לי לתת תשובה, כיוון, שמסתבר שאני אכן "יודעת" לסבול מכאבים, לא ידוע לי עד כמה באמת קשה הכאב אצלי (והיו לי כאבים קשים מאוד, לא תמיד..).

בלגן2

New member
בואינג- התכוונת אלי?

כי לגבי הוא אמר שהוא רוצה ליישר קו ושלח אותי לכמה בדיקות (צפיפות העצם, MRI,US, וכמה בדיקות דם נחמדות) ואח"כ הוא רוצה לראות אותי שוב. הוא קצת הפחיד אותי כשהוא אמר שקיבלתי זריקות של דקא בהפרזה וצריך לוודא שלא נגרם נזק

כן, אליך - לא הצלחתי להכניס את

ההודעה אחרי ההודעה שלך
בכל מקרה, כמה זמן את על דקא ארוך רצוף?? הענין עם הדקא הוא בעייתי אם זכור לי את אמורה להיות עכשיו אחרי חצי שנה שבעה חודשים רצופים, לא? לא אמורה להיות ירידה בצפיפות עצם אחרי תקופה כזאת אבל זה הזמן לחדול ולהכניס קצת אסטרוגן לגוף עם הדקא או בלעדיו, בטח סוריאנו העלה בפניך את האופציות.

בלגן2

New member
אז זהו- שלא

הוא רקאמר שיש אופציות והוא לא פירט. ניסיתי לבקש שיהיה יותר פרטני, אבל הוא התעקש שקודם כל אני אבצע את כל הבדיקות הנ"ל ואז נדבר. לגבי הדקא- כבר שנתיים שאני לוקחת במחזורים של חצי שנה רצוף (3.75 כל חודש) ואז משהו כמו 4 חודשים הפסקה. לפני חודש התחלתי את המחזור הרביעי. הוא קצת נבהל מזה. אני מקווה שהכל בסדר ושלא גרמתי לעצמי נזק

ליהיS

New member
ד"א..איך מגיעים לסוריאנו? יש צורך

בהפנייה? אולי באמת הגיע הזמן שאלך להיבדק. אנטי כבר המון המון זמן על מדכאים רציפים.

את יכולה גם באופן פרטי וגם

למרפאה בתה"ש.... לתה"שא את צריכה טופס 17 או שאת משלמת 177 ש"ח. הטלפון במרפאה בתה"ש 03-5302024 ZK

למעלה