ביקור ראשון (בתקווה שתהיו מנומסים)

טאצי

New member
ביקור ראשון (בתקווה שתהיו מנומסים) ../images/Emo5.gif

אני קצת משקשק כשאני כותב כאן. אולי בגלל שזה הניסיון הראשון שלי להגיד למישהו שהוא לא אני (ועוד אחת יחידה שיודעת) שאני נמשך לבנים... אני כבר "זקן". בן 20. עד עכשיו היו לי רק נסיונות עם בנות. קשרים כאלו החזיקו מעמד שבועיים במקרה הטוב אם כי, בדרך כלל, הפכנו להיות ידידים מאוד טובים... לפני שבוע נפרדתי שוב מאותה אחת שהזכרתי בפיסקה השניה שלי. אצלה כבר נשברתי ואמרתי לה שאני מרגיש "שייך" יותר לחלק הגברי בעולם. מה ל´שות? אבל. אין לי מושג מה לעשות, איך לעשות, איפה לעשות... ההומו הממוצע (הסטריאוטיפי) הוא חלק, נשי, כאילו וואו, שומע מוזיקת אירוויזיונים, מתאפר ומתלבש בהתאם... אני לא כזה. אני מאריך שיער, אני שומע רוק כבד, אני לא ממש הסטריאוטיפ ההומואי... נראה לי הגיוני שיש עוד הומואים שרוצים להיות בקשר גם עם אנשים כמוני, אבל אף פעם לא נתקלתי באחד כזה. מעבר לעובדה שאני מפחדדדד... פשוט מפחד. סליחה ששיגעתי אתכם.

marco

New member
WELCOME ../images/Emo66.gif

קודם כל ברוך הבא ואין מה להילחץ. אתה אולי תתפלא, אבל לא כל ההומואים הם "עלה נידף ברוח" שאוהב אירוויזיונים...(תן לי כמה ימים ואני אמצא מישהו כזה... אני חושב...
). אני גם בטוח שתגלה שיש גייז שחולקים איתך את אותם תחומי עניין. בהצלחה !

אופק L

New member
שלום לך טאצי, ומדוע שלא נהיה

מנומסים? כל מי שבא ברוך הבא. שמי אופק, אני הומוסקסואל, ומנהל כאן בתפוז את פורום גאווה. אני לא חלק (באיזורים מסויימים בגוף), אני לא נשי, אני לא שומע מוזיקת ארוויזיונים, אני לא מתאפר ולא מתלבש בהתאם. להגיד לך את האמת, יש סטרייטים יותר נשיים ממני (מה דעתך על ישראלי אהרוני למשל? לא הטיפוס הכי גיי בעולם? והוא עדיין נשוי באושר ואוהב נשים). אני לובש ביום יום ג´ינס וחולצות טישרט של TNT או הדפסי קומיקס ונעלי צבא, אני לא מתאפר (אפילו לא בפורים), בחיים לא התחפשתי לאישה או לבשתי נעלי עקב או כל הדברים הפסיכולוגיים שאוהבים לספר על הומואים צעירים. יש לי קשר נפלא עם בנות, תמיד היה לי, הייתה לי גם חברה. והנה, פתאום בגיל 18 החלטתי לתת לעצמי מתנה, את החיים שלי - ויצאתי מהארון. אם הייתי נשי, ואם הייתי מתאפר - זו לא הייתה הפתעה עבור אף אחד. אבל כיוון שאני לא טיפוס כזה, אנשים רבים היו בהלם, לא האמינו לי ועד היום אני בשליטה על האנשים שיודעים או לא יודעים על הנטיה שלי (אחת החברות של אחותי התוודתה בפומבי על אהבתה אליי). ראה את הביקור בפורום הזה כצעד ראשון בתוך העולם הווירטואלי ההומוסקסואלי. חלקו כמובן אנשים כמונו, וחלקו אנשים שמבטאים את הגאווה שלהם והמיניות שלהם באופן מוחצן יותר. כמו שיש דתיים עם כיפה סרוגה ויש דתיים עם כובע שחור - כך יש הומואים שמתלבשים כרגיל, ויש הומואים שמתאפרים ומתלבשים בבגדים נוצצים ומבריקים. אנחנו כמובן ללא יוצא מן הכלל דוגלים בחופש הפרט, זכותך לאהוב ולהאמין במי ובמה שאתה רוצה, כל עוד זה לא פוגע באדם או בחופש הפעולה של אדם אחר. אנחנו לא אוהבים גברים בגלל הקטע של ה"דווקא" אלא בגלל שזו המהות שלנו, ככה נולדנו וכך גם נמות (בגיל מבוגר אני מקווה). נשמח אם תצטרף לדיונים, תביע את דעתך, תספר, תשתתף, תחלוק על דעותיהם של אנשים כאן ותוסיף עוד חתיכה לפאזל הזה שנקרא גאווה - החתיכה האישית והמיוחדת שלך.
המון חיבוקים, מזל טוב על הצעד מול החברה שלך, ומקווה שתמצא את מקומך כאן איתנו

המממ

אל תשקשק, לי זה היה בערך אותו דבר (ניסיון ראשון לביטוי עצמי אמיתי). אתה לא זקן ולא כלום, 20 זה בקושי רבע חיים. אני מתעב מוזיקת אירוויזיונים, אוהב רוק כבד, עם איפור לא תראה אותי ואני בכלל שונא בגדים צמודים/זוהרים. נטיה מינית לא קובעת שום דבר חוץ מנטיה מינית. וזה בסדר לפחד, מה שחשוב זה שמתגברים על הפחד. לאט לאט, בזהירות. היום לקחת עוד צעד, וזה ראוי להערכה. מר מומין

איזה כיף...

הפעם הראשונה שאומרים "אני הומו"... עכשיו אולי אתה מת מפחד, אבל אני מבטיח לך שאתה מסתכל אחורה על התקופה הזו כתקופה נהדרת. ברוך הבא,
הטרמפיסט (עוד הומו לא-סטראוטיפי)

טאצי

New member
למה רק בפעם הבאה?

תודה לכולם על קבלת הפנים. נכנסתי לרשת רק לכמה שניות...מאוחר יותר אוכל להגיב לכולם. שוב, המון תודה. המפחד

MARMELAD

New member
טוב, אז עכשיו :

(ובתקווה שלא תפגע.....) קבל
זה לאות השתייכותך למשפחת בנים בלבד!

טאצי

New member
להעלב???? ../images/Emo66.gif

עוד לפני ההודעה שלי כאן הספקתי לעבור על כמה הודעות... חיכיתי ל
שלי בכליון עיניים...
תודה

אז ככה...

גם אני חדש פה. למעשה זו ההודעה הראשונה שאני כותב בפורום הזה. תדע לך שיש עוד אנשים כמוך, שהם הומואים בפנים אבל בחוץ נראים סטרייטים לכל דבר, כמוני למשל. מראה חיצוני לא אומר כלום. לצערי אני לא יכול לתת לך עצות כי אני בדיוק באותו מצב כמוך (רק קצת יותר צעיר), רק לחלוק אמפטיה. בכל מקרה, לפני שאתה חושב לעשות מעשים בלתי-הפיכים (כמו לצאת מהארון) תחשוב טוב על ההשלכות, ותתייעץ עם אנשים. ניתן גם, כמו שהבנתי לצאת מהארון חלקית, כלומר, רק כלפי גייז אחרים ולהשאר "סטרייט" בשביל כל השאר (אנשים שניסו/מנסים, תגידו לי איך זה עובד, אם בכלל). אהה, ואגב - לדעתי גיידאר זה שטויות בריבוע (ומי שחולק, לכתוב!)

דרור22

New member
ברוך הבא....

אני חושב שאינך צריך לפחד, ואני יודע שבטח לקח לך הרבה זמן להתחיל לכתוב כאן גם אני בפעם הראשונה (שלא היתה לפני הרבה זמן) פחדתי אבל עובדה אני כאן! ואני חייב לומר לך שכמוך כמוני נורמאלי לגמרי אני שומע מוסיקת רוק ומתלבש בבגדים הכי זנחה בעולם (נראה לי) אז תדע שיש עוד כמוך ובכלל אני מקווה שתמשיך לבוא לבקר ולהשתתף בפורום (למרות שאני חושב שזה דיי מחייב אחרי שקיבלת את ה

למעלה