ביקור ראשון שלי בפורום

SKJUMBO

New member
ביקור ראשון שלי בפורום

אני חובב של פינק פלויד מהסיבה הפשוטה שלדעתי יש להם מוסיקה מדהימה! רציתי לשאול אתכם בהזדמנות מה דעתכם על Shine ON You Crazy Diomond ? לדעתי יצירה גאונית!

אני חושבת שתתקשה למצוא מישהו

שלא חושב כך, לפחות חלקית.
וברוך הבא לפורום

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

קשה לי להאמין שקיימים חובבי פינק פלויד בעולם שלא מעריכים את היצירה הגאונית הזאת. לדעתי זאת אחת היצירות החשובות ביותר בעולם הרוק. אתה מוזמן לספר על עצמך... בן כמה אתה? כמה אלבומים כבר הספקת לשמוע? כמה זמן אתה מכיר את פינק פלויד?
השתלבות נעימה

SKJUMBO

New member
אז ככה

אני בן 18, משרת בצה"ל.... התחלתי לשמוע פינק פוליד בצורה מפוזרת, כל מיני שירים מכל מיני אלבומים... לאחר מכן ראיתי את הסרט The Wall שלמען האמת לא כ"כ קל להבין אותו.. עברו כמה שנים והגיע רוג'ר ווטרס לארץ, הלכתי להופעה והבנתי שזאת ההופעה הכי מדהימה שיצא לי לראות עד כה ואולי שיצא לי לראות בכלל, לשמוע את זה בלייב היה מדהים... בעצם האלבומים היחידים ששמעתי מהתחלה ועד הסוף זה The Wall ו- Dark Side Of The Moon.... (אז אתם יכולים לקרוא לי מתחיל) וזהו...

The Walrus

New member
תתחדש!

אי אפשר ממש לתאר במילים את shine on, אז אני יסכם את היצירה בשלוש מילים: לכו לשמוע אותה.

The Walrus

New member
מה עובר עלי?

לא תתחדש אלא ברוך הבא. זה מה שקורה שנשארים בייביסיטר עד אחד בלילה...

RoieL

New member
איכס

אפילו ג'קו נשמע יותר טוב מהטראק הלא נגמר הזה.

RoieL

New member
ועכשיו ברצינות

ברוך הבא, אני מת על כל 9 החלקים של היצירה הזו. רק תבין שהשאלה הזו רטורית. תאר לעצמך ערס שנכנס לפורום קווין ואומר "לדעתכם פרדי מרקיורי נראה כמו עכבר?", התשובה ידועה מראש

זה דווקא יכול להיות שרשור משעשע

במקרה היום קראתי מאמר ארוך על קווין. לא עמוק במיוחד, אבל מספר את הסיפור. צק צק צק (מנידה ראש).

SKJUMBO

New member
קווין

דווקא להקה מצויינת לא צריך לשייך אותה לערסים

למעלה