ביקור ראשון!!!

נעה פ

New member
ביקור ראשון!!!

ב- 14/5/02 בשעה 14:30 אני מצפינה גבוה לירושלים,קבעתי פגישת התייעצות עם דר´ אברמסקי מירושלים, נשמע מה ישלו להציע לאמר ולהמליץ. הבעיה היא שאני לא ירושלמית ואני לא יודעת אם מדובר ב"הדסה" הר הצופים או הדסה עין כרם, ומעבר לכך איך מגיעים לשם??

Dalia M

New member
../images/Emo140.gifנועה פ יקרה - עין כרם../images/Emo70.gif

הי נועה! פרופ´ אברמסקי הוא הבכיר בהדסה עין-כרם. באותה מחלקה (ולא פחות טוה) ישנו גם פרופ´ אבינועם רכס. להתמצאות כללית עין-כרם זמצאת בירידה גדולה מקריית-יובל או אם את באה מכוון בית הכרם - הירידה מתחילה אחרי הר-הרצל ויד-ושם. אינני ירושלמית (אני חיפאית) אבל הייתי בהדסה עין-כרם מספיק פעמים בכדי לדעת. אני מברכת אותך לאיבחון קל ושלא ימצאו כלום רציני. תספרי לנו בפורום מה היה ואיך את מרגישה, ותקראי הרבה דפים אחורה ותראי שכולנו חיים עם MS בשלום יחסי.
דליה

bali

New member
מנהל
והכוונה מדוייקת מירושלמית:

איך מגיעים להדסה עין כרם: נוסעים בכביש מס´ 1 עד הכניסה לעיר. בכניסה לעיר יש שילוט לכיוון כביש בגין דרום (יש גם צפון אבל זה הכיוון ההפוך). זה אומר שצריך לפנות ימינה בכניסה לעיר, אחר כך שמאלה ושוב ימינה. נוסעים בכביש בגין עד הסוף שלו, ביציאה שנקראת "גולומב". ביציאה לגולומב פונים ימינה וממשיכים עם הכביש עד שמגיעים לצומת שמצד שמאל שלה יש פסל סביבתי ענק בשם "המפלצת". (זה בערך 4 -5 רמזורים מהפנייה לגולומב ימינה) בצומת הזאת פונים שמאלה וממשיכים עם הכביש עד שמגיעים לתחנת דלק של דלק ויש רק פניה שמאלה או ימינה או לתחנה עצמה. פונים ימינה וממשיכים עם הכביש. הכביש מוביל לבית החולים עצמו. במהלך כל הדרך ישנו שילוט להדסה עין כרם או לפחות לשכונת קריית יובל, שממנה מגיעים לבית החולים. מקווה שההסבר הזה יועיל. אם לא, אפשר גם להתקשר אליי... אני שולחת את מס´ הטלפון שלי במסר. ענבל.

bali

New member
מנהל
לא בטוחה שהמסר עבר.

אם הוא לא הגיע כתבי לי מייל ואענה לו. ענבל.

RomiVais

New member
היי נעה - בהצלחה מעכשיו... ../images/Emo45.gif

אני רואה שהסבירו לך יופי ואין לי ספק שלא יהיו לך בעיות להגיע!!! איך את מרגישה? ומה שלומך?? שיהיה לך יום נעים מחר ונקווה שיהיה שקט רומי

למעלה