ביקור של צוות ארכיון ומורשת של אל על אצלי בקליניקה

hadi orr

New member
ביקור של צוות ארכיון ומורשת של אל על אצלי בקליניקה

יום מענג ומהנה היה לי ביום ראשון. צוות אגף מורשת והארכיון של אל על הגיעו אלי בבוקר ל״קליניקה״ ובילנו מספר שעות מדהימות ביחד. יחד איתם הגיע גם מרווין גולדמן מניו יורק אספן מספר אחד בעולם של אל על אשר כתב כבר שני ספרים על חברת אל על. היה בוקר ולאמיתו של דבר עד הצוהרים מרתקים. שוחחנו על עשרות נושאים הקשורים במורשת של אל על. על המוזיאון אם יוקם. על האספנות ועוד ועוד ועוד. בתמונה העוסקים במלאכה (גימלאי אל על) יעקב ירון סמנכ"ל למסחר, חיים שמיר - כלכל, חנוך אפלמן- מהנדס טייס ראשי, לאה שוורצמן- משרד מבקר החברה, אהרון כהן- תפעול מיחשוב וצביקה סגל- מנהל אחריות תאגידית.
כולם מתנדבי ארכיון אל על ומורשת. ברור שהראשון מימין זה עו״ד מרווין גולדמן אספן מספר אחד בעולם (וידען מספר אחד בעולם) של אל על מניו יורק ואני השני משמאל. תודה לצוות שהגיע לביקור. עברנו על הפריטים. שוחחנו עליהם. ניתחנו אותם. היה מענג. להנאתכם. וכמסורת ועל מנת לא להרגיז אף אחד 3 תמונות מעלה כאן. בפייסבוק שלי יש מעל 30 תמונות נוספות בנושא

hadi orr

New member
זה לא פוסט על אספנות כי אני לא אוסף את זה

אבל איך אפשר לא לרכוש את זה בשוק?. מהסיפור המותח והפעולה של "מיטין" (אתם תדעו בסוף הסיפור מה זה) עבור דרך סועץ (לא סוס עץ סירטו של יקי יושע) קאנאל, וגם סודו של ריברה וברור שאי אפשר לא לדבר על אנטארקטידה ואוסטרליה (לא אין שגיאה באיות. כתוב אנטארקטידה נשבע לכם). ואני למדתי שצנטרל לא הוציאה רק שנות טובות אלא היתה הוצאה לאור של ספרים גם כן. בקיצור מספר חוברות שהצטרפו אלי למסע של פריטים שאני לא אוסף אבל יש לי. להנאתכם. ושוב על מנת שכולם יהיו מרוצים רק 3-4 תמונות שלא יהיה עומס. מעל שלושים תמונות יש בפייסבוק שלי ומי שרוצה מוזמן לראות שם. מיטין הוא חומר שמחסן את הצמר בחיסון תמידי נגד עש.

hadi orr

New member
זה בקליניקה כך שרק שאהיה שם שוב אוכל להסתכל. מצטער

ולשאלתך השניה מה אני מתכוון לעשות עם זה? אז זה יכנס לארגז של דברים שקראו לי לקחת אותם ולא הבנתי למה בדיוק עשיתי זאת ועשיתי זאת.

ז ק ו

New member
אז אם לא קשה לך -וגם אם כן,
אנא סרוק לי עמוד או שניים,

בשביל לקבל מושג מה על החוברת.

תודה

רגע רגע הדי...

ועל זה לא שוחחתם?
לא תראה לנו את "עוזי בניו יורק" במטוס המפואר?
יש לך את כל הסדרה כמובן?

hadi orr

New member
ראשית לא אראה את זה בפגישה שנית יש דברים הרבה יותר חשובים

שלישית אני חושב שיצא בסוף רק ספר אחד ורביעית הפגישה כבר היתה. תודה.

למעלה