ביקושים

ביקושים

מסקרן אותי לפני ארבעה חודשים שמתי בלוח כאן למכירה ציוד קומפלט שהינו אטרקציה כמעט חדש לא קיבלתי אפילו טלפון אחד במשך ארבעה חודשים אני לא מעורר כאן את העניין כדי לפרסם את עצמי אני פשוט שואל במה טעיתי? האם לוח כאן בפורום אינו רלוונטי כי לכולם פה כבר יש קייט וגלשן? יש לכם הצעה הגיונית יותר למכור ציוד ברשותי ציוד חדש שרכשתי מסרףפוינט שעבר שלוש ארבע טבילות בים ועומד בבית ומתיישן סתם האם מומלץ למכור דרך סרףפוינט החנות? האם יש לוחות פעילים יותר בנט? דרך אחרת? תודה רן

Lethal Acid

New member
מכירת ציוד יש שנייה

בשנה האחרונה הייתה שנה גרוע מבחינת רוחות. מעט ימי גלישה, מעט גולשים חדשים שהצטרפו לספורט. לרוב מי שקונה ציוד יד שנייה הוא מתחיל או אדם המחפש דגם מסויים. מי שכבר גולש יקנה אך ורק חדש. גולש שמסיים קורס מקבל הצעה אטרקטיבית במועדון גלישה שהוא למד בו, כך נוצר מעגל סגור של קנייה ושדירג של אותו מועדון (הכוונה לכל המועדונים). לפני שנה ניסיתי למכור קייט יד שנייה במצב מעולה. במשך חצי שנה ניסיתי למכור אותו הורדתי מחיר... עד שהרמתי ידיים
. קיום אני עומד בפני שידרוג של שני הקייטים שברשותי. בגלל המצב הגרוע בשוק היד השנייה אני יקנה את הציוד מסוכן גלישה שיהייה מוכן לעשות לי טרייד אין. למרות שאני מפסיד אחוזים במכירה שכזאת, אני מעדיף את השיטה הזאת ולא להתקע עם ציוד במצב מעולה בלוח בפורום ובמחסן בבית. אני ממליץ לך לפנות לסרף פוינט ולבקש מהם שינסו למכור לך את הציוד גלישה שיש לך. לפעמים סוכנים מוכנים לבוא לקראת הלקוחות שלהם. כמו כן פרסם את הציוד שיש לך למכירה באתרים הבאים: http://www.kitesite.co.il/phpBB2/index.php בברכה L.A

hagitoz

New member
ייעוץ לגבי מכירת ציוד והחלפה

היי, לגבי הטענות שהעלתם לגבי מכירת ציוד יד שניה וכדומה, הפורום לא נועד למכירת ציוד ולכן אין שימוש בלוח המכירה, פורום קייטסרפינג אקסטרים נועד למטרה אחת, קידום ענפי האקסטרים בישראל, עזרה ע"י מתן תשובה לכל שאלה ובעיה אשר תשאל על ידיכם. לגבי מכירת ציוד, הדבר מאוד אישי, הכוונה: תלוי בסכום ההתחלתי בו הגולש מתכנן להשקיע בציוד (יד שניה/ חדש), היום בשוק מוצעים כמות לא מעטה של מצנחים וגלשנים יד שניה, חלקם במצב פחות טוב וחלקם במצב יותר טוב, כשמדובר בשנה של מצנחי קייט מומלץ להתייחס לשנת 2004 ומעלה ולהימנע מקניית ציוד ישן אלא אם כן אין ברירה והתקציב הוא ממש נמוך, הסיבה לכך היא שהחל משנת 2004 ואף 2003 המצנחים עברו שינוי מהותי הן מבחינה איכותית, בטיחותית ומקצועית. לגבי גלשנים המצב הוא שונה, ניתן ללא כל בעיה להתחיל לגלוש עם גלשן שנת 2002 ומעלה בתור התחלה לפחות עד שמגיעים למצב שמחדדים (מגיעים לאותה הנקודה) ולאחר מכן אתם תבינו הרבה יותר מה מתאים לכם ותוכלו להשקיע בציוד יותר מתקדם בשנים. לגבי מכירת ציוד דרך חנות: כל חנות לוקחת עמלה מסויימת על החלפת ציוד (טרייד אין) בציוד חדש או משומש במצב טוב יותר. היתרון בחנות או במכירה דרך אתר אינטרנט של חנות הוא בגלל המגע הגדול והיום יומי עם הגולשים ולכן קל יותר להעזר בחנות על מנת למכור את הציוד ולהתקדם לציוד חדש יותר. כדי להרוויח בכל זאת את העמלה שהחנות דורשת מהלקוח יש לנסות למכור לבד דרך חברים או דרך פורום קנייה מכירה באתרי אינטרנט הספצייפים למטרה. מקווה שתרמתי לעניין, חגית עוז

חגית

רכשתי דרך סרףפוינט פניתי אליהם שימכרו לי הם מוכנים למכור רק בתמורה לרכישה חלופית שלי אבל אני כמובן לא מחפש להחליף אלא למכור בלבד אז ראשית אשמח לדעת על חנות דרכה כן ניתן למכור בלבד ואם עמלה לחנות היא חלק מהעניין אז זה ברור לוחות בנט לא ממש הניבו פרי אף אחד לא פנה וזה מוזר כי הציוד חדש לחלוטין ואפילו לא הגעתי לדבר על מחיר אשמח לעשרה

ShpigelmaN

New member
נסה ב"לגונה" בבת ים

אחלה מועדון אחלה אנשים. ידוע לי, כמובן אם אני לא טועה, שהם מתווכים בינך לבין הקונים ולוקחים על זה עמלה. אבל מתווכים בלבד, ולא דורשים טרייד אין. יש לך כאן קישור לאתר יש שם טלפון, אי מייל והכל.. בהצלחה חבריקוו!! :) www.laguna.co.il

למעלה