ביקוש לברמנים לסופ"שים בירושלים

demultiplexer

New member
ביקוש לברמנים לסופ"שים בירושלים

אני שוקל לעשות קורס ברמנים במידה ויש מספיק ביקוש לברמנים בירושלים בסופ"שים. אני סטודנט ומחפש משהו רק לערבים בסופ"שים. יש למישהו מושג מה הביקוש ומה רמת המשכורות מייד לאחר קורס ? תודה.

תלוי תלוי תלוי במזל...

אתה יכול להגיע למקום שתעשה בקושי 25 לשעה ואתה יכול להגיע למקום של 70 ויותר...

demultiplexer

New member
וכמה ביקוש יש ? גם למקומות של 25 לשעה

אין לי בעיה לעבוד גם במינימום בחודשים הראשונים בשביל להשתפשף אבל אני צריך לדעת שאחרי שאני משקיע כזה סכום בקורס אני אוכל למצוא עבודה יחסית מהר.

עצה שלי...

אתה קצת מתייחס לעניין הזה של קורס כמו מבצע תן וקח.... אתה יכול חודש אחרי הקורס למצוא עבודה שתסגור בה 6 לחודש, ויכול להיות שכמה חודשים טובים לא תמצא עבודה כלל. אין בזה חוקים. אתה גם לא יודע אם תהיה טוב בזה, אתה מבין למה השאלה שאתה שואל היא בלתי אפשרית לענות עליה? אם אתה רוצה לעשות קורס רק בשביל שאחרי זה תוכל לעבוד כברמן, זה נשמע לי קצת, חבל. אם אתה רוצה לעשות קורס כי גם המקצוע הזה מעניין אותך ובאמת בא לך ללמוד את המקצוע מאהבה לנושא (בין אם זה אלכוהול ובין אם זה יחסי אנוש-שירות לקוחות) אז לך על זה. הרבה אחוזים ממציאת עבודה היא מוטיבצייה. בהצלחה.

demultiplexer

New member
אז כנראה שלא הבהרתי את עצמי כמו שצריך

הנחתי שאם מישהו מתעניין בקורס ברמנים כי הוא רוצה לעבוד בזה, אז זה מובן שהוא עושה את זה מהסיבות הנכונות של עניין ואהבה לנושא. אחרת למה למישהו להשקיע זמן וכסף בקורס במקום למצוא עבודה שלא מצריכה קורס ושמרוויחים בה בסביבות אותו שכר כמו מלצרות, שכמו ברמן, מבוססת על בסיס + טיפים ויכולה עם הטיפים להגיע לסכומים יפים מאוד. אז כן, זה מעניין אותי ועושה לי רושם שאני יאהב את זה, במיוחד כשבאמצא השבוע אני אעבוד בתור איש מחשבים אפור. העניין הוא שבתור סטודנט עם משאבים מוגבלים, אני צריך לחשב איפה אני משקיע אותם, ולכן חשוב לי לדעת מה הביקוש ואם ההשקעה תצדיק את עצמה.

Wine Guy

New member
ברמנים בירושלים

היי, הייתי אחראי על ההשמה של זמן אמיתי בירושלים עד לא מזמן. יש ביקוש לברמנים טובים בעיר, מחפשים בהרבה מקומות ואם אתה עובד טוב ומתאים למשמרות סופ"ש, שהן בד"כ עמוסות יותר, יש מצב טוב למצוא עבודה של בעיקר סופי שבוע (אולי עוד איזה משמרת פעם בשבוע). בהצלחה.

למעלה