ביקראם יוגה-האם יש סיכון ללב?

ביקראם יוגה-האם יש סיכון ללב?

שלום לכולם, אני ממש חדשה בתחום.היוגה היחידה שניסיתי היא ביקראם יוגה,והיה לי מדהים.אני ממש מעוניינת להירשם ולהתחיל להכניס את הביקראם יוגה לאורח חיי,אבל אני לא יכולה להתעלם מההזהרות של הסובבים אותי לגבי כך שזה מסוכן ללב,כיוון שמאמצים אותו במשך שעה וחצי בצורה דינאמית ובחום גבוה,ואח"כ יוצאים אל הקור. האם מישהו שמע על סיכונים? חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי שום חומר בנושא. אשמח לתגובה מקצועית, תודה ויום מקסים:)

יוגי בר

New member
מה נכון - לא נכון- איך זה עובד?

היי יאנוש פשוטיבה אז ככה: 1.ביקראם יוגה ביקראם צ'ודהורי שהביא את גישתו לארה"ב העתיק נתון אקלימי טבעי שקיים בדרום הודו. החום. כשחם לך, חום הגוף עולה וזרימת הדם משתפרת. ניוע המפרקים השרירים בתרגול היוגה נעשה ביתר קלות. וזה טוב. נמשיל את זה כך: זה כמו שאת עושה סאונה חמה ואחר כך יוצאת עטופה היטב לרחוב. תשגיחי והכל יהיה בסבבה. 2.מה לא נכון למעשה תרגול יוגה עם מזגן עובד בפול ווליום בעונת הקיץ בארצנו החמה לא בריא כלל למתרגל. אז מה היה עד עכשיו: אקסיומה פשוטה-חום זה אחלה. קור זה פשלה. 3. מה חשוב או.קי. והנה אנחנו נכנסים לעובי הקורה. חום יזום בטמפרטורה של 40 מעלות (כמו סאונה- כאן זה יותר ) מעלה באופן טבעי את לחץ הדם. ולא, . לא כל אחד בנוי לחום יזום כזה. באסנות- בתנוחות- זה עדין בסדר. למרות שהתנוחות מעלות גם הן את חום הגוף הפנימי. בפראנאיימה- נשימות מיוחדות- פה מתחיל הסיפור האמיתי. חום יזום כזה, לדעתי, הוא לא הדבר המומלץ לתרגול פראנאיימה. ויש לזה השפעות לא נחמדות. עד כאן זה להבהרת העניין בגדול. 4. את והתרגול ועכשיו לגביך. יוגה היא תרגול אינדיוידואלי ואינטימי. בינך לבין עצמך. ולכן, למעשה כל אחד מתרגל למעשה את התרגול בצורה קצת שונה מרעהו. וכך צריך להיות. מה שהראשון עושה לידך זה מה שהוא עושה. את לא צריכה להתייחס אליו ולתרגל בדיוק כמוהו. אלא כמוך. ומה שחשוב לעשות את זה לאט ובנינוחות. 5. החיפוש אין דבר שאי אפשר למצוא עליו חומר באינטרנט. צריך רק לדעת לחפש. בהצלחה בדרך היוגה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה