ביקרתי אתמול חברה בביבי אפרופו

shirly25

New member
ביקרתי אתמול חברה בביבי אפרופו

ואז לאחר הביקור הלכתי לבקר את חיה העובדת הסוציאלית בפגיה , זה לא יאומן אבל היא זכרה את השם שלי ושל שחר ואת שם המישפחה שלי שהוא שני שמות בעצם אני חושבת שזה ראויי לציון היחס האכפתי הזה ממנה. שחר שלי כבר בת שנה ותשעה חודשים עוד מעט וחיה כעסה שלא הבאתי אותה. נכון למטה דיברתם על הריון נוסף מתי ??? אז אחרי שראיתי את התינוקות המקסימים שרק נולדו בתינוקיה של ביבי אפרופו (דרך השמשה כמובן) אז כבר ממש בא לי והיום אני הולכת לבקר את הרופא החדש שלי (החלפתי רופא נשים לאחר ששחר נולדה כי הוא לא היה מספיק רציני לעניות דעתי) ולשאול מה אני אמורה לעשות חוץ מאשר סקס,אהבה כדי להתחיל הריון בטוח יותר יש לציין שבהריון הבא אני יעבור קשירה ביגלל שהרופא החדש שלי היה מספיק חכם לעשות לי צילום רחם וכך הוא גילה שיש לי אי ספיקת צבר רחם וזה סביר להניח מה שגרם ללידה המוקדמת , אני מתה לעוד שלושה ילדים לפחות אבל מתה מפחד להיות עוד פעם בקיסרי ובפגיה . שחר כבר נראית לי בלבוסטה קטנה , כול היום היא מסתובבת עם עגלה ובובה , אין ספק שהיא עדין תינוקת שלי ואולי עדיף לחכות עוד קצת , אבל ביננו אף אחד לא מבטיח כניסה להריון על הפעם הראשונה כך שזה בטח יקח כמה חודשים. רציתי להוסיף שחברה שלי שרק ילדה בח לא הבינה את ההתלהבות שלי מזה שההנקה הולכת לה כמו בספר והתינוקת מקסימה ומתנהגת כמו בספר והכי מדהים היה לראות את כול הקטנים האלה ישנים בשקט ואף אחד לא בלחץ שמה הם לא ינשמו או שתהיה איזו בעיה זה היה ממש מדהים , רק אז מקבלים פרופורציות לגבי איך הדברים אמורים להיות כאלה פשוטים ממש חלום יום יפה לכולכן שירלי

ואני כבר לא מכירה אף אחד בפגיה..

חברה שלי ילדה בליס לפני שבוע. הלכתי עם עומר לבקר אותה ונכנסנו גם לפגיה. לא הכרתי אף אחת מהאחיות והרופאים הצעירים והם לא הכירו אותנו. מה זה ביבי אפרופו? שירלי- גם אני עברתי בהריון השני תפירה של צוואר הרחם. זה תהליך קצת כואב , אבל האושר בהולדת ילד בזמן שווה את הכל. בהצלחה.

shirly25

New member
ביבי אפרופו זה המלון שיש למי שיש

כסף מיותר או לא לאחר הלידה לעלות למלון ולהנות מפרטיות ונגישות נוחה לתינוקיה לדעתי שווה . רציתי לדעת מתי שחררו את התפרים והאם ישר ילדת או שהצלחת להגיע לשבוע נניח 40 ??

shirly25

New member
אז למה נאמר לי

שתופרים בשבוע 11-12 ??? וחוץ מיזה איזה בדיקות הריון יכולת לעשות ואיזה לא ?? ובנוסף האם אסור לקיים יחסים מרגע התפירה??

אוי, התבלבלתי

את התפירה עושים בשבוע 14 (מי שפיר עושים בשבוע 17 ). ניתן לעשות את כל הבדיקות של ההריון כרגיל. לגבי יחסים- המממ...אנחנו התנזרנו בכל תקופת ההריון. הייתי בהסטריה מוחלטת והכי חשוב בעולם היה שלא לגרום לפתיחה מוקדמת, אז יחסי מין מלאים לא היו, אבל פיצינו אחר כך....

למעלה