ביקרתי את מיליתו בבי"ח

נתי26

New member
ביקרתי את מיליתו בבי"ח ../images/Emo140.gif

היי לכולם... רציתי לעדכן אתכם שביקרתי אתמול את "מיליתו" בבי"ח רמב"ם. אם אתם זוכרים, היא התלבטה מאוד לגבי השתלת מח העצם. אז היא ממתינה להשתלה המיוחלת וכרגע מקבלת תרופות וכו'. ההשתלה מתוכננת ליום שלישי. היא נראית בסדר גמור בינתיים, עוד ימים קשים לפניה. אבל... היא חזקה ותעבור את הכל כמו גדולה!!!
תחזיקו אצבעות שהכל יעבור בשלום ובקרוב נקבל את העידכונים ישירות ממנה ולא דרכי... היא מוסרת תודה לכולם, על העזרה והתמיכה!

יו.. איזה קטע

בדיוק רציתי לשאול אם מישהו יודע מה שלומה. לצערי אני לא בקשר איתה, ואני מעריכה כל פיסת מידע. אז - תודה תודה על העדכון
זה ברור שזה לא הולך להיות כל כך קל אבל אני שמחה שזה סופסופ מתבצע כי כבר היתה לי תחושה שהיא הולכת לוותר על כל העניין. ומעבר לזה, אני מאחלת שזה ישיג את התוצאות הרצויות ואף יותר מזה. מיליתו - שולחת לך הרבה כוח
גלי

נתי26

New member
בשמחה ../images/Emo13.gif

אני אמסור לה את כל המילים החמות! אני אהייה איתה בקשר בהמשך ואשמח לעדכן במה שאוכל!

אופטימיות ....

תמסרי ל''מיליתו'' בהצלחה בהשתלה ושתזכור שאם היא תחייך לעולם העולם יחייך אליה והיא תעבור ביותר קלות את הכוללל....

היי חמודה, בבקשה מסרי

למיליתו את אהבתנו הגדולה אליה והרצון שלנו שהכל יצליח על הצד הטוב ביותר. אנו מחזיקים לה אצבעות, ותודה לך על שאת עומדת לצידה בשעות הקשות. מיכל

למעלה