ביקרתי בפורום סקס ויש שם שירשור

Treker

New member
ביקרתי בפורום סקס ויש שם שירשור

מעניין - איזו מוסיקה אתם אוהבים לשמוע בזמן סקס. בתור התחלה - תועבה - סקס? איכס
אבל ננסה לעשות לזה איזה טוויסט... איזה שירים אתם אוהבים ורוצים שינגנו ברכבת, במחנה וכמובן בגיא ההריגה ובמקלחות? שרשרו את האהובים עליכם ובמסיבה הגדולה נעשה PLAY LIST שכולם יהיו מרוצים

MajorWinters

New member
שאלה טובה../images/Emo19.gif

HIM - Join Me in Death מוזיקה שאני אישית לא שומע... אבל זה מתאים. כל מוזיקת מטאל (שגם אני לא שומע) תהיה נחמדה. תבין, כן... נניח ששמים לך גז, ואתה מתחיל לצרוח ולעשות תנועות עם הראש. עכשיו אם שמו לך מטאל לפני זה, אתה תדע שיש אפילו כאלה שצורחים ועושים תנועות ראש יותר טוב ממך... איך הגרמנים לא חשבו על זה?

דר דרעק

New member
בגיא ההריגה

הייתי מציע שהשנה נחדש ומלבד המתקנים הרגילים נוסיף גם אזור של כסאות חשמליים. אפשר לשים ברקע את השיר חשמל זורם בכפות רגליך...

לי לא אכפת איזו מוזיקה אני ואשתי

שמים בזמן סקס ובלבד שתהיה מספיק חזקה על מנת להתגבר על הצעקות שלה...

hyper active

New member
אמממ כמה שעולים לי בראש

take my breath away fear of the dark fly away from here suicide is painless בטח יבואו לי עוד מאוחר יותר

Radiated

New member
חחח....אהבתי ...אבל ...

...אני הייתי מעדיף את : POISON House Of Fire Die, Die My Darling Buried Alive Until I Die Reaching the End du hast The Last Day On Earth אני יכול להמשיך עוד הרבה .....אין לי כוח אבל ...תסתפקי בזה ...:)

GGOODD

New member
נו באמת!!! זה קל../images/Emo70.gif

יש מספר אופציות, אבל אני לא ארחיב במילים אלא פשוט אצרף את הקישור לקובץ הבא שממחיש כמה שירים טובים שאפשר לשמוע בדרך... תהנו Life

neuron

New member
אאההה!!! אני הבנתי את הקטע שלך!

אתה נכנס לפורום סקס כאילו כזה רק בקטע של לקרוא את המאמרים...

למעלה