ביקשתי יפה...

ביקשתי יפה...../images/Emo10.gif../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif

אוקי, עיניים אלי לרגע...*אהמ אהמ* אני קוראת המון בפורום הזה ואני מאוד אוהבת אותו, וזה מאוד מעליב ששתי הודעות מתחתי יש הודעה שאנשים קוראים לי ולחברות שלי (הבנות מפורום דוליז), פקצות מפגרות. מי אתם שתישפטו קהילה שלמה של בנות, שאתם אפילו לא מכירים, על פי משהו ששתי בנות מהפורום שלנו אמרו? זה לא יפה וזה לא בסדר...
וזה ממש לא מתאים לפורום שלכם. *פאפי פייס* אני מתחננת שתפסיקו לקלל אותנו, כי זה מוציא לי את החשק להמשיך לבקר בפורום (הנפלא, אם יורשה לי לומר) שלכם, ולהנות מתמונות של הוביטים טעימים...
בתודה רבה גוש צמר...

•aniviel•

New member
...

אני חושבת שהירידות הפסיקו, לא ראיתי משהו מהיום האחרון. הייתי מוחקת את השרשור ההוא אבל התפתחו שם מספר שיחות אחרות שלדעתי זה לא יהיה פייר למחוק אותם. כל קטע המאבק הזה היה מאוד לא בוגר ואני חושבת ומקווה שזה הפסיק עכשיו. אם את רואה מישהו שעוד ממשיך את העניין תגידי לי ואני יצור איתו קשר.

תורה רבה לך [: ../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif

הינה קחי פיטריה |פיטריה|
וכבש..
חינם-חינם!

go girl1

New member
?!?!?!../images/Emo66.gif

נותנים לך מחמאה תגידי תודה ותהיי בשקט! האנשים של היום! (הם לא האנשים של הלילה)

סליחה../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif

תודה |פורום נימוס| לא התכוונתי להשמע כפויית טובה רק רציתי להגיד שאני פסיכית
(במובן הטוב של המילה) ואני לא איש אני כבשה...

ayaliar

Well-known member
אני אישית עדיין בהלם מהשרשור הנ"ל

כנראה שאני לא בגיל המתאים לפורום הזה...

אלרוס

New member
אהם

כמו שאמרתי, יש 2 קיצוניים (סנייק ויערה) והרוב לא... אגב, הגיל לא משנה, אני לדוג' בן 14...

*מצטרפת לסנייק*

*רק קפצתי מהגיהנום כדי לחפר על מעשי* סליחה, תישארי, אני כבר לא אהיה כאן ממילא... יערה

אלרוס

New member
למה את לא תהיי פה?

כי פעם אחת לה התנהגת כמו שצריך, את יודעת שלא היית בסדר, תגידי סליחה והמשיכי הלאה, אני רק אמרתי שזה לא היה כל הפורום שלנו...

maglor

New member
עדיין מר אלרוס, הגזמת טיפה

מזלי שנחת זרועך לא נחתה עלי עדיין.

למעלה