ביקשתי 10 וקיבלתי 1000
|בנ

akivab

New member
ביקשתי 10 וקיבלתי 1000../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo41.gif|בנ

בתיאופ עם ששי מקבוצת הזולה תיכננתי להוביל קבוצה של 10-20 איש מעופר לשמורת אלונה וחורשן . נקבע נקודת המפגש בתחנת הדלק ואומנם הגעתי כ20 דקות לפני הזמן וכבר ראיתי מספר ממתינים. אט אט החלו מכוניות נוספות להגיע לתחנה ומקומות החנייה החלו להתמלות ואני לתומי חששתי שמא מנהל התחנה יחוש בזעם לעברי אולם התבדתי לטובה וכל התחנה התפוקקה מעומס המכוניות שחלקם החלו להחנות מחוץ לתחנה. מעודי לא יצא לי לראות מספר משתתפים גדול כל כך (חלק אומר כ50 וחלק אומר כ60). הטיול בחברת קהל גדול שכזה היה נפלא ואני מודה לכולם שכיבדו אותי בחברתם ובמיוחד לששי שיש לו כישרון להדביק אנשים גם בבדיחותיו וגם ע"י ג'חנון טעים להפליא שאכילתו מדביקה אותך לכסא ללא יכולת לזוז. מצורף לינק לתמונות של שון כץ

alfon

New member
הגלריה המלאה של הטיול

הי עקיבא, היה טיול מצויין! אמנם הגיעו כ 50 איש אך זה ממש לא הורגש והרכיבה זרמה , נוף עוצר נשימה , ירוק בעיניים , כמה בקבוקי יין וזה היה ממש טיול באיטליה . מצפים לטיול הבא ! מצורף קישור לתמונות מהטיול

כמה דברים- לגבי העלייה- אפשרית

לחלוטין- החשבון נסגר ממזמן.... ולגבי הקומקום ה"יתום".... נו, באמת.... מקוששים כמה זרדים, מעגל אבנים מאולתר- ומי צריך גזיה... השאלה היא עם מישהו הביא גפרורים... כמובן שבצורה סופר בטוחה ובמקום בו אין לאש אפשרות להתפשט. נראה אחלה טיול..... תמשיכו לעשות חיים...

akivab

New member
עופר חורשן עם הזולה ושות בטכני../images/Emo42.gif

בסינגל האדום

taz3k

New member
זהו קטע באמת כמעט בלתי רכיב...

ההצעה שלי למסלול לעקוף את העליה הקצרה הזו. מתחילים לעלות בעליה של האדום עד שפוגשים את הירוק>> פונים ימינה בירוק (לא רצוי לעצור) עולים כ150 מטר עד שפוגשים מעבר בקר משמאל >>פונים שמאלה בעליה עד צומת T (בעונה זו באמצע יש שלולית קטנה) לוקחים שוב שמאלה ומגיעים לאחר כ200 מטר לסוף הקטע של עליה. הבעיה הגדולה בשינוי מסלול הינה רכיבה בקבוצות גדולות שרצוי יותר להצמד לסימון שבילים בכדי לא לאבד חברים בקבוצה על חשבון מסלול נוח יותר לרכיבה. אבל הכן חורשן בעונה זו הוא מדהים ומציע שפע של סיגנונות רכיבה לא גם ע"ג שבילים (מדרגות, שיפועים, ירידות . עליות ארוכות וכו')

akivab

New member
לא כדאי לעקוף את הקטע ../images/Emo42.gif

סיבה ראשונה היא שהקטע קצר ואין צורך להתבייש לרדת מהאופניים סיבה שנייה היא שבקטע קצר טכני ברמה גבוה ובמיוחד שהוא קצר, יש טעם לנסותו ברכיבה וברגל ולו על מנת לטעום את הקטע וזה חלק מהחוייה. אסור לשכוח שלמעשה אנו מטיילים ולא פרי ריידרים ואו כובשי מסלולים וכל אתגר חדש שלא "קורע" אותך זה אתגר מעניין שנשאר לאחר כך בנדבכו של המטייל ונותן טעם של עוד והדבר החשוב ביותר, יש את ההרגשה שניתן לעשות הכל , אפילו ברגל, שום דבר לא יעצור, ואין מיכשול שלא נתגבר

taz3k

New member
יש בדבריך דברי טעם, הלוואי הרבו...

כמוך, להוביל קבוצה גדולה זה כנראה עסק לא קל!!

shl17

New member
says who???????

אם קצת רצון וקצת יכולת גם פיל יכול ...... תרנגולת

Zeev Kovalsky

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif

חן חן, עקיבא! לכבוד היה לי לרכוב איתך. ולגבי ששי, מצטרף לדעתך, לא היתי מחליף אותו באף אחד אחר!

s a s s

New member
בחיי שגרמתם לי להסמיק......./images/Emo9.gif

תודה לעקיבא על הרצון לארגן ועל ההובלה במסלול יפייפה וירוק. היה טיול מוצלח והיפה שבו שהיו כל כך הרבה אנשים מקסימים שהשתלבו האחד בשני למרות חוסר הקשר ואי ההכרה. היו שם חבר'ה מגרופי, זולה, תפוז ועוד משוטטי אתרים, שהגיעו "נפגעו" ואני משוכנע ויוסיפו להצטרף. הערכה שלי בין 40 ל-50 רוכבים שהיוו שיירה מדוגמת של רוכבי אופניים. אז עקיבא, ברוך הבא וכל הכבוד!!! לזאב ועדי חברים יקרים שלי! זה תענוג גדול להיות חלק ממכם ולרכב לצידכם, היופי הוא שהחברות ביננו תחילתה באופניים והמשכה בחיים. תשארו כאלה תמיד!!! שלכם ששי נ.ב לא לשכוח מאסף רמת השרון - הרצליה יום רביעי 20:45

akivab

New member
אלבום התמונות של אדי מהטיול../images/Emo41.gif

סוף כל סוף אדי השלים את אלבום התמונות מהטיול מעופר לחורשן דרך טאטא. התמונות נמצאות בקישור

למעלה