"ביקשתי" 3 דברים ומה קיבלתי?

murphy

New member
"ביקשתי" 3 דברים ומה קיבלתי?

שלום שוב, לאחרונה יצא לי "לבקש" 3 דברים. 2 דברים היו ממש שוליים וכל אחד מהם היה קשור לעובדה שאני צריך להתקשר לאדם נוסף (שונה בשני המקרים) על מנת לדבר איתו בנושא מסויים. עוד לפני שהספקתי לעשות זאת (מעצלנות נטו), 2 האנשים השונים יצרו איתי קשר על מנת לדבר איתי בדיוק אבל בדיוק באותו נושא מסויים ובעצם "עשו לי את העבודה". הדבר השלישי היה קשור לעובדה שאדם אחר יתקשר אלי בנושא מסויים, פה דווקא היה מדובר בנושא קריטי מבחינתי ודווקא במקרה הזה הייתי יותר "עקשן" וממש "ביקשתי" שזה יקרה (אני לא יכלתי ליצור איתו קשר), לצערי, דווקא זה לא קרה. אז הנה דוגמה ל 3 "בקשות", 2 לא חשובות שקרו ואילו השלישית שהייתה בעצם היחידה שבאמת! רציתי שתקרה, לא קרתה. אשמח לקרא את דעתכם

murphy

New member
מצטער

אבל לא מספיק טוב בשבילי (אני לא אוהב כותרות) אפשר לענות זאת על כל שאלה שתופיע פה בפורום וזו תהיה תשובה "נכונה" (דגש על המרכאות)

GMjoy

New member
murphy היקר

נגיד ולא היה "הסוד" הזה בראש שלך, מה הייתה המסקנה שלך למקרה הזה ?

Galel

New member
רגע רגע, אז תן לי להבין...

ביקשת 3 דברים, 2 מהם קרו די במיידית, ובדיוק כמו שרצית... והשלישי לא קרה, או אם תרצה, עדיין לא קרה, וזה רע לך? קשה לרצות אותך חבוב :) ורק ככה כי זה קפץ לי מהסרט - זוכר את הבחור ההוא שכתב את "מרק עוף לנפש" ? ג'ק קנפילד קראו לו - ובסרט הוא מספר על איך הוא כיוון לקבל 100,000 דולר על הספר שלו, ותנחש מה, הוא נכשל נחרצות! הוא קיבל רק 94 אלף ומשהו... חבוב...ביקשת 3 דברים, קיבלת 2... אולי שווה להמתין לשלישי? או שנקבע שזה לא עובד כבר מעכשיו? מקווה שהתכנה מסתדרת טוב עד עכשיו :) בהצלחה חבוב... גלאל.

murphy

New member
כנראה שכוונתי פוספסה

הכוונה שלי היא כזו: דווקא 2 הדברים שלא היה לי איכפת שיקרו, קרו והדבר השלישי, שאני הכי רוצה שיקרה, לא קרה. נכון, אפשר להסתכל על זה מנקודת המבט שלך ואפשר להבין את כוונת המשורר (אני לוקח על זה אחריות ואני מקווה שההסבר החדש מובן יותר) ולהגיב מתוך ההבנה הזו. במילים אחרות: אני מוותר על 2 הדברים שכן קרו ועל עוד מיליון דברים אחרים שקרו ויקרו, העיקר שהדבר השלישי יקרה, אבל זה נראה שעם כל רצוני הרב, הוא לא קורה.

אני מסיקה מהתיאור שלך משהו אחר.

אתה עצמך אומר שבמקרה השלישי היית עקשן. כלומר לא שיחררת, לא בנית בעצמך אמון שזה אכן יקרה/קורה/קרה. נשארת בחוויה של הצורך והבקשה. אם היית יכול לבקש את הדבר השלישי באותה נונשאלאנטיות כמו השניים האחרים, אולי גם הוא היה מתגשם באותה מהירות.

murphy

New member
חשבתי על זה

ואני מנסה כבר כמה זמן להבין איך אני מצליח לשחרר את זה ממני אתמול הייתי מאוד קרוב לכך ואז קרה משהו שהחזיר אותי אחורה

murphy

New member
שאלה ברצינות

כל עניין הסוד מדבר על כך שאנחנו צריכים להתכוונן אל מול מה שאנחנו רוצים, לדבר על מה שאנחנו רוצים ובכלל להתנהג כאילו אנחנו כבר שם (בסרט הבחור אפילו כתב צ'ק על הסכום המדובר) ומצד שני (אם ניקח את התגובה שלך בתור דוגמה) זה נראה שדווקא כשמשחררים, זה קורה... אז מה אני/אנחנו אמורים להבין/לעשות?

Galel

New member
תשובה רצינית.

כשאתה מדמיין את זה, אתה לא צריך לדמיין את עצמך משיג את זה, ולא לחשוב על התהליך, אלא לדמיין את עצמך כאילו כבר יש לך את הדבר, בלי להתמקד בדרך. אחרי שעשית את זה, אתה צריך לשחרר את הדמיון, וללכת לעשות,לנסות לשמור על תדר גבוה ולחכות לצירופי מקרים... מקווה שהבהרתי - גלאל.

murphy

New member
אני לא אגזים אם אומר

שבכל מה שקשור בבחורה הזו - זה בדיוק מה שקרה לי, ולא על מנת לבדוק משהו או לבחון, אלא מתוך הרגשה נטו שזה פשוט ככה (קרי: אנחנו זוג). זה הגיע למצב שגם כשלשניה עלתה לי מחשבה "שלילית" בעניין, מהר מאוד קיבלתי "סימן" שמראה לי שאני "חושב שטויות" (מה שכמובן לא שינה לבסוף את השורה התחתונה שזה באמת נגמר). אני לא אגזים אם אומר שאיתה, הייתה לי הרגשה אחרת מאלה שיצאתי איתן לאחרונה (ואני לא מדבר על אחת או שתיים) משהו שם בהרגשה שלי היה שונה לחלוטין, ממש הרגשתי (וגם פעלתי!) כאילו היא זו שלה חיכיתי ובשבילה (זה רק ביטוי כי את השינויים ביצעתי לפני שבכלל הכרתי אותה) עברתי כל מני שינויים שעברתי לאחרונה. את הקישור לסוד עשיתי רק בדיעבד כשנפל לי האסימון שכל מה שקרה לי, על זה בדיוק מדברים בסוד רק שאצלי זה לא ממש הצליח.

תאומים4

New member
אל תוותר הדברים השוליים קורים מהר

דברים שוליים קורים מהר מאוד בגלל אנו מאוד אופטימים לגבייהם, דברים חשובים באמת קורים אחרי זמן ממושך בדיוק כמו שהספר והסרט אומרים אבל אסור לוותר עליהם... יש לעמוד על שלך ולהאמין... מדוע יש מעט מאוד אנשים שניצלו מהשואה??? כי מעט מאוד האמינו שהם יחיו וכל השאר כבר קברו את עצמם עוד לפני ההרג עצמו... לא סתם יש ביטוי האומר כי התקווה תמיד מתה אחרונה, אל תוותר ותווכח לדעת שאני צודקת.

למעלה