ביקשתם סיבה אחת למה מגיע לאנושות להמחק?

MetalSinagouge

New member
ביקשתם סיבה אחת למה מגיע לאנושות להמחק?

קיבלתם: http://www.nrg.co.il/online/54/ART1/856/136.html?hp=0&loc=5&tmp=4141 ולנושא אחר לגמרי, ורציני יותר: במעמד זה אני מעוניין למסור איחוליי החלמה מהירה לאיש יקר (יש שיאמרו מאוד יקר, 52 אלף ב10 ימים זה לא רע) ונציג ציבור לשעבר- הלא הוא שר האוצר לשעבר הירשזון. כולנו מחזיקים אצבעות שתחלים במהרה וסוף סוף תקבל הזדמנות להסתכל על העולם בצורה אחרת: דרך פסים. ותהנה מלגלות מחדש את המיניות שלך. חלאה. וזה מה שעיצבן אותי השבוע הזה. קראתי עוד משהו מצחיק היום: עולה מרוסיה בן 84 התלונן במשטרה על זה שעולה מארגנטינה תקף אותו. השניים דיברו על הבחירות כאשר הארגנטינאי התחיל לקלל את העבודה ואת בן גוריון. כשהרוסי ניסה להסביר לו שבן גוריון לא מתמודד בבחירות האלה... קרה מה שקרה.

Gilliana

New member
מצטרפת לאיחולים

ובאשר לכתבה - כמה מפגרים יש במדינה הזו...
ואתהרוצה לשמוע מה עיצבן אותי השבוע? סליחה - לא עיצבן, הרתיח ומהווה לדעתי סיבה מצויינת למה מגיע לעם ישראל להימחק: http://www.youtube.com/watch?v=198kIhOQV24 ובוא נניח לרגע שאני מוחלת (ואני לא), ליוטוב על כך שלא הסירה את הסרטון ברגע שארגוני ניצולי השואה פנו אליה, ונניח שאני מוחלת (ואני לא) על כך שאיש לא טרח להגיש תלונה רשמית במשטרה, שכן נעשתה כאן עבירה פלילית שדינה שלוש שנות מאסר (השוואה לנאצים - פקחי העיריה גרועים יותר מה-SS), מה שמזעזע - הוא תגובות ההתלהבות הרבות שהסרטון זכה להן מישראלים והעובדה ש-YNET, ידיעות אחרונות בכבודה ובעצמה, פרסמה כתבה מגוננת על יוצרי הסרט בטענה שזו "רק סאטירה". מעניין אם בסרטון היו אומרים שאמא של העורך הראשי של YNET זונה, הוא גן היה מתייחס לכך כאל סאטירה.

MetalSinagouge

New member
קבלי עוד משהו מעצבן:

אני חושב שאין שום בעיה עם הסרטון. לא עם זה ולא אם המיליון האחרים שבנויים בדיוק על אותה סצנה רב הכתוביות באנגלית. ואני חושב שבלי קשר היטלר הוא פשוט אגדת הומור בפני עצמו. כל הנאומים האלה והמבט הרציני. איך אנשים בשנות ה30 וה40 תפסו דבר כזה ברצינות? וזה קצת מצחיק שמצד אחד את אומרת שמגיע לעם לישראל להמחק על זה שהוא צוחק על המנהיג שניסה למחוק אותו
היום בעבודה חשבתי על פירוש חדש למילה אירוניה על ידי דוגמא: יש חשפניות שעובדות כדי לממן לימודי משפטים, ואני לומד משפטים כדי לממן חשפניות. אירוניה!

Gilliana

New member
אתה מכיר את חוק איסור ההשוואה לנאצים?

ויודע שדינו של מי שמשווה יהודים/ישראלים לנאצים, הוא שלוש שנות מאסר בפועל? אז זהו - שמסתבר שגם אתה לא הבנת בכלל את העניין, חבל.

Gilliana

New member
הבנתי

למי אכפת החוק? אפשר לרצוח, לאנוס, לגנוב, למעול וכל פשע ועבירה מותרים. מכיוון שזו התגובה שלך, אזי בהחלט שהדיון נגמר כאן - כמו גם כל אינטרקציה שלי איתך בעתיד, בכל פורמט שהוא. עצוב מאד שאלו הם פני החברה הישראלזיפתית (שעוד ברוב חוצפתה מעיזה לגנות עמים אחרים בשלל כינויי גנאי). בושה - אין לי מילה אחרת.

Gilliana

New member
מי התבכיין?

ציינתי עובדה - והאמת, שזה לא כזה מעניין - פסק דין לגמרי הגיוני.

../images/Emo27.gifגלינה כנסי

אין חוק כזה, את סתם ממציאה ומנפחת דברים. האישום שאת מדברת עליו הוא בסך הכל אנלוגיה שעשו לסעיף ההמרדה בחוק העונשין. ב- 2007 ביהמ"ש העליון דחה את הטענה כי כל השוואה לנאצים היא המרדה או הוצאת דיבה (מצורף הפס"ד). ללא משפטנים אפשר למצוא תסקיר סביר פה: http://www.news1.co.il/Archive/001-D-165090-00.html?tag=13-02-55

Gilliana

New member
לא קוראים לי גלינה, אנא אל תסרס את שמי

ולא מדובר בהוצאת דיבה - מדובר בחוק נפרד, שריר וקיים בישראל ואם אינך מאמין לי, הינך מוזמן להתייעץ עם עו"ד בנושא. יש הבדל עצום בין ההשוואה המעורפלת והערטילאית המתוארת בכתבה שהבאת לבין הביטוי המפורש המוזכר בסרט, שמהווה ללא כלספק עבירה על החוק. אבל כאמור, אל תתווכח איתי - פנה לעו"ד, הצג בפניו את פרטי המקרה הספציפי ותשמע מה יאמר לך...

די די

אם אין לך טיעונים תגידי את זה, זה לגיטימי. אם יש כזה חוק - את מוזמנת למצוא אותו.

אם קשה לך למצוא את החוק

את יכולה להביא פס"ד שעוסק באישום הזה. אני אשמח לראות על מה את מדברת (אם יש לזה בסיס).

Gilliana

New member
לא קשה לי למצוא את החוק, פשוט כי...

לא ניסיתי לחפש - לצערי אין לי זמן לזה, גם לא לחיפוש פסקי דין. לכן הצעתי שתתייעץ בעניין עם עו"ד - אני פשוט מכירה אישית מקרה מלפני למעלה מ-30 משנה שבו אדם שאמר לעובד עירית י-ם "אתה מתנהג כמו נאצי" נשפט למאסר. בעקבות המקרה הנ"ל גם למדתי שהחוק הזה בכלל קיים. .

ג'

לאחר שבדקתי את הנושא - מדובר בעבירה של העלבת עובד ציבור, אין עבירה על השוואה לנאצים. מצטער לאכזב אותך.

Gilliana

New member
חחח, ידעתי שתגיד את זה

ולא - לא מדובר בהעלבת עובד ציבור. אני מכירה את חוקי העלבת עובדי ציבור היטב, ולא בכך דברים אמורים.

למעלה