ביקשתם קיבלתם....

Shaked1991

New member
הערות

א. אני ממליץ לשנות את כל ההרכב של המיקסר - להגביר יותר את השירה, ולהנמיך את הביטים שהשבת על השירים - במקרה הזה קלאפים. ב. הייתי ממליץ לוותר על הקטע עם הסינטיסיזר - הוא מוציא אנשיפ מהביט, וזה גורם לאנשים את המצב של לעמוד ולחכות לביטים. ג.אני הייתי משנה את הסינטיסיזר עצמו למשהו שהוא קצת יותר מצליל אחד. ד. לא הצלחת להפתיע אותי במיקס הזה - לא הכנסת אפקטים של היפ הופ שברור שנדרש בשיר כזה סקראץ'ים וברייקים עצבניים. ועוד דברים שאפשר למצוא אותם בתוך חבילת ההיפ הופ (אם אתה משתמש בפרוטי לופס). הייתי מציע לך לנסות לשלב עוד מלודיה מוכרת על השיר הזה, או עוד משהו שיפתיע את הקהל. אני מקווה שאתה לוקח את ההערות כביקורת בונה.

BullsDuDe

New member
ברור שאני לוקח את כביקורת...

בונה אבל כמה שאלות: 1.באיזה רמקולים אתה משתמש, זנאי מכין את המיקסים שלי אני שומע באוזניות טכניקס שלי, שהם מהאוזניות עם רמת הסאונד מהטובות ביותר. 2.הקטע של העליה של הבאס נותן את אפקט ההפתעה אנשים עומדים מחכים לראות מה יהיה אני חושב שזה נותן נפח לשיר. 3.הבאס הוא כל הקטע של השיר, במקורי אין הבאס, הבאס הזה נותן את העוצמה שדרושה לשיר. 4. סקרצ'ים, אני עושה אותם בלייב על הפטיפון במיקס הזה החלטתי לוותר כי זה לא יוסיף ממד חדש לשיר, כי השיר עצמו מונוטוני ולכן אין צורך להוסיף לו מלודיה. 5.אם יש ביקוש אוכל כל פעם שאני משחרר מיקס שלי לפרסם אותו גם פה, המיקסים שאני עושה בעיקר לדיג'יים עם קטע אקסטנדד, אז אם יש ביקוש אשמח לפרסם.

Shaked1991

New member
כנס..

אני משתמש באוזניות ניומארק, אבל זה לא העניין פה. העניין הוא שגם אם אני יעביר אותך לרמקולים, ישמעו את הבעיה שאמרתי. הבאס שהושבת על השיר יכול לתת לו נפח מאוד גדול, כל עוד תדע לשלב אותו על קצב מדומה, ולתת משהו שהוא קצת יותר מצליל אחד. על אקסטרות לשיר - אם אתה לא מעוניין באפקטי הפטיפון, אציע לך להושיב על השיר סאמפלים מכל מיני שירים, והעיקר לנסות להפתיע - תנסה אולי לשים שיר מזרחי מוכר ומשעשע שיגרום לכולם לזוז, הכל רק לפי דמיונך. הייתי מציע לך להקשיב קצת למוזיקה בסביבתך, ולןקבל ממנה השראה - זה לפחות מה שאני עושה.

BullsDuDe

New member
המוזיקה שלי היא מוזיקה שחורה...

אני DJ גם ככה שאני מועדכן בכל רמיקס ורמיקס, אני עובד בשיטות של "פאנקי מיקס" לא להמאיס עם סאמפלים, אם אני שם סאמפלים זה בדרך כלל מהשיר עצמו. הנה דוגמא זה השחרור האחרון שלי אתה מוזמן להוריד ולשמוע את האינטרו, ששם יש סקרצ'ים שלי+סאמפלים מהשיר עצמו שלדעתי נותנים את האפקט המיוחל. http://www.mytempdir.com/637847

קבל אותה בתגובה

כמה דברים: -הביט יושב סבבה אבל זה לא קשור לשיר כי זה יותר מדיי סגנון מזרחי -קצת להגביר את הווליום אפילו אם אתה עובד עם אוזניות תחבר את זה אחר כך לרמקולים ואז תשלח את זה לפורום אם כבר עושים עבודה אחי אז כבר עד הסוף.. -דבר אחרון אחי החלק בהתחלה שהמוזיקה רצה ויש פתאום שקט מיותר כי אין שום דבר מפתיע אחרי השקט הזה,תחשוב על זה אחי תעבוד על זה עוד אם תרצה עזרה דבר אליי אני אשמח לעזור

למעלה