ביקשת, אז...

ביקשת, אז...

"מנהל הפורום" (אגב, מי זה ועקנין הזה?) ביקש ממני לכתוב על העבודה שכתבתי על שלמה ארצי (אני מתרגשת...) אז הנה- אני כותבת. זה היה לפני כמה שנים אז אני לא ממש זוכרת הכל, אבל אנסה. חברה ואני היינו צריכות לכתוב עבודה סימינריונית לתואר ראשון (למי שלא יודע- זו אחת העבודות המסכמות של תואר ראשון). בכל אופן היינו צריכות לבחור איזושהיא יצירה ונתח אותה מבחינה פסיכולוגית זה היה ביום השואה שישבנו לחשוב לע מה אנחנו רוצות לכתוב ואז עלה במוחינו רעיון- שתינו אוהבות ומכירות את שלמה ארצי ושיריו וידענו שהוא בן לניצולי שואה אז בעבודה לקחנו כ 10 שירים שלו והרעיון הכללי היה שכל שיר מבטא רגשות ותחושות של ארצי שחווה כבן לניצולי שואה, סיפורים שאולי שמע, דברים שעבר בבית בילדותו ובבגרותו מעצם היותו בן לניצולים ואיך זה השפיע עליו... התבססנו על סרט שהוקרן בערוץ 2 לפני כמה וכמה שנים על אומנים שכולם ילדים לניצולי שואה ואיזו ילדות עברה עליהם בגלל זה... (אגב, סרט ממש מומלץ). לדעתנו יצאה עבודה ממש "שווה" (קיבלנו עליה ציון 90) מעניין לקרוא איך משיר סתם כמו "תרקוד" או "במטוס סילון" הוצאנו מחשבות ממש עמוקות ולפעמים גם קשות.. אם תרצו לקרוא קצת מהניתוחים האלה אשמח לכתוב זאת כאן. סתם תדעו לכם, שכל שיר של שלמה ארצי אפשר לנתח ממש בעמקות כי הוא כותב כאילו סתם שטחי אבל מתחת זה יכולות להסתתר המון משמעויות וכל אחד ינתח בצורה שונה תנסו פעם- אני גם אביא מניתוחי שלי ומעניין לשמוע מה אתם חושבים. האמת היא שבזמנו חשבנו לשלוח את העבודה לשלמה ארצי ולא עשינו זאת. האם לדעתכם עדיין כדאל לנו? יש למישהו כתובת?????? יאללה יום טוב. אבישג. נראה לי שזו ההודעה הכי ארוכה בפורום הזה עד עכשיו...

תודה

"חום יולי אוגוסט אז היה כבד מאד ועקנין הגיע לפלוגה, אלוף קרית גת" אני מאלה שגורסים שאין לחדור לפרטיות של זמר, אם את מעוניינת להעביר לו את העבודה הרי שלדעתי הדרך ההוגנת ביותר היא לשלוח לאמרגן או לחברת התקליטים האם יש לך העבודה על גבי קובץ ??? אשמח לפרסם אותה כאן.

אה, וואללה....

איזה פאשלה, נכון זה באמת שורה מהשיר... לא, אין לי את העבודה על קובץ אבל אולי בהזדמנות אפרסם כאן איזה שיר אחד שניתחנו...

Don´t you walla me

מה עם סורק ? האם את יכולה לסרוק , או אולי לשלוח עותק בדואר ואנחנו נסרוק ".....בואי ונסרוק נשכח, נסרוק ביחד..."

בת 27

New member
אבישג היקרה

תרשי לי ולמר לך שאני גרה רחוב מקביל לשלמה ארצי...ותרשי לי לציין שהוא לא גר באיזה קיבוץ או מה שההוא למעלה כתב לך...הוא גר לידי ממש רחוב לידי ברמת גן, אם תצרי איתי קשר לאימל אני אמסור לך את הכתובת שלו ותוכלי לשלוח לו את העבודה שלך ביי ויום טוב שכנה של שלמה ארצי

אם כל הכבוד...

לזה שאת שאת שכנה של שלמה הבן אדם הוא פס הקול של החיים שלי ואני יודע עליו הכל יש לו בית קיץ גם בעין הוד חוץ מהבית בשיכון ותיקים אשמח אם תמסרי לו ד"ש מגיל גרינברג

חברים, לא לריב...

האמת היא שאני אשלח את זה לועקנין ושהוא יחליט אם זה בכלל שווה משהו... יאללה, יום מעולה לכם. אני

אני שולחת לועקנין

אני אשלח לו בדואר והוא יעשה עם זה מה שרוצה... תוכלו לבקש ממנו להעלות את זה כאן...

לבת27

מעניין, גם אני גר ממש לא רחוק משלמה...איך זה שאנחנו לא מכירים? רגע...."אהל שם", נכון?

לב אדום

New member
היי שכן יקר

אני גרה ברחוב הכלנית זה אומר לך משהו?? רוצה להיפגש....??

AGADAT 21

New member
שלום לך בת 27

אשמח מאוד אים תתני לי את הכתובת של שלמה אני מעריצה אותו מאז שהייתי בת שבע זה עבר לי בתורשה מאחותי אנא חיזרי אלי
|

AGADAT 21

New member
שלום לך בת 27

אשמח מאוד אים תתני לי את הכתובת של שלמה אני מעריצה אותו מאז שהייתי בת שבע זה עבר לי בתורשה מאחותי אנא חיזרי אלי
|

שיר.ש.

New member
לאבישג

אני שרופה על שלמה ארצי , ואם תוכלי אשמח אם תשלחי לי קטעים מהעבודה לאי מייל . נ.ב מאיפה השגת את הקלטת ?

להשיג את זה זה היה סיפור

וואללה, זה היה לפני שלוש שנים, אני כבר לא זוכרת. אני חושבת שמאיזה מרכזיה פדגוגית או משהו כזה. זה סרט של טלעד, ששודר לפני כמה שנים. אפשר להבין יותר על עולמם של אומנים שאנו מכירים. ממש כדאי לראות!!! יום טוב.

למעלה