ביקש פרופיל - קיבל קב``א

Iron-Maiden

New member
ביקש פרופיל - קיבל קב``א

שמעתי ממישהו שלמד איתי שהוא ביקש להוריד פרופיל (מ-82), ככל הנראה ל-64. החבר`ה בלשכת גיוס לא כל כך מתו על הבקשה, שכנראה לוותה במסמכים מפוקפקים למדי (איזה ד``ר מנגלה חתם עליהם), והוחלט להוריד לו את הקב``א במקום ב-2 נקודות. היה לו 55, ועכשיו 53 (או ליתר דיוק הדפ``ר הורד מ-80 ל-40, וזה השפיע על הקב``א הכללי). לעוד מישהו זה קרה? מותר להם לעשות את זה?
 
בולשיט גמור במיץ סוסים!

IRON היקר... הדבר אינו אפשרי כי: א.זה לא חוקי. ב.דפ``ר הוא דירוג פסיכוטכני ראשון אשר נקבע ע``י המבחנים שאתה עושה מול המחשב בצו ראשון. לא ניתן להוריד אותם. הם אינם ברי שינוי לאחר שעשית את המבחנים (מלבד מקרים מיוחדים של בחינה חוזרת) ולכן כל הדבר הזה שאתה וחברך מתלוננים עליו נשמע מצוץ מן האצבע. ג.עצם העובדה שאתה יודע את הדפ``ר שלו מראה על משהו לא חוקי. ד.אין שום סיבה לצבא להוריד קב``א. ה.אם זאת, אם הצבא יחשוד שהבחור הוריד פרופיל בכוונה - מצ``ח נכנס לתמונה. בקיצור, מיץ סוסים.
 

barakas

New member
נכון חלקית

א.חוקי בהחלט!עד הגיוס בהחלט אפשר לשנות את הקב``א ובקשה להורדת פרופיל זו עילה ידועה (ידוע לי על מקרה דומה) ב.נכון!דפ``ר לא קשור לשוםדבר חוץ מהמבחנים ג.חצי עולם יודע את הדפ``ר שלו אז אין מה להתרגש ד.שום מצ``ח ושום בטיח.לפני הגיוס בהחלט מורידים פרופיל נ.ב:חתיכת תרוץ מטומטם הוא היה צריך להביא כדי שיורידו לו את הקבא נ.ב.ב:מה זה מיץ סוסים??? :)
 

גבעתי

New member
יש גבול

היית חייב להביא דימוי כמו דר` מנגלה, אתה מעז להשוואות יהודי למפלצת כמו דר` מנגלה?
 

barakas

New member
מספיק כבר עם הרגישות יתר

זה ברור למה הוא התכוון
 

גבעתי

New member
התחרפנת?

תגיד. אתה דפוק לגמרי. בוא אני יגיד לך למה הוא התכוון. הוא רצה להביא דוג` לרופא רע אז הוא השוואה לך רופא ועוד רופא יהודי לדבר הזה. ואתה בא ואומר שזה רגישות יתר. אתה יודע מה דר` מנגלה עשה לילדים בתקופת השואה? ואין כזה דבר רגישות יתר כל מה שקשור לשואה ובמיוחד לדברים מזעזעים כמו הניסויים של דר` מנגלה. אתה נותן לגיטימציה למכחשיי השואה ``רק בגלל שזה רגישות יתר``
 

Iron-Maiden

New member
בוא לא ניסחף..

קודם כל אתם לא עונים לעניין וחורגים לעניינים שוליים ביותר. ואם כבר אתם בענייני חריגות אז תרשו לי לומר לכם שכוונתי הייתה לתת דוגמא לרופא חסר סמכות וכבוד למקצועו, ולשם כך הבאתי את מטאפורת ד``ר מנגלה. לא צריך להתרגש מכל דבר.
 
למעלה