בירור לגבי הלהקה

• פותח הנושא papal
  • פורסם בתאריך

papal

New member
בירור לגבי הלהקה

מי מייצג אותם? אני מעוניין להביא אותם אליי עלמק יזרעאל, לתחנת הרדיו של , לראיון או לפחות לראיון טפוני. אני מודה, אני קצת משוחד- כי אני חולה על פאנק. אני חושב שבכל הקשור לשסגנון הזה- הלהקה הזו היא היא הדבר הבאה, אחרי שהדורבנים די נעלמו מהמפה ( והם לא היו פאנק טהור, אבל בהחלט עשו פאנק ) שמעתי, התרשמתי, אפילו הייתי בעין חרוד אני רק מבקש- דעת איך יוצרים איתם קשר לטובת ראיון ברדיו יאללה שבת שלום אנשים יקרים

SHIKO2000

New member
שלח מסר לבלומון 5

קוראים לו שרון והוא המנהל או המפיק בפועל שלהם.

ongy1

New member
קדימה

א. דבר עם שרון הוא יסדר תעניינים ב. מי אתה? איזה רדיו? ג. נכון שהיה אדיר אצלנו בעין חרוד?? ד. מה דעתך נעשה איזה ספיישל פאנק אצלכם ברדיו, יש לי סלקשיין נדיר!!

papal

New member
ספיישל פאנק רעיון מצויין

אבל צריך להגיע לךעמק יזרעאל בשביל זה הרדיו שלי הוא 106 אף אם רדיו קול עמק יזרעאל במכללה האקדמית עמק יזרעאל היה אדיר לגמרי בעין חרוד!! ואני אדבר עם שרון

ongy1

New member
לא הבנתי

אתה ב106 של קול הקמפוס או בעמק יזרעאל??? אני מהעמק בןאדם, אבל אשמח לבוא גם לקול הקמפוס בת"א??? דבר איתי 0528-695259

papal

New member
106 אף אם קול עמק יזרעאל

לא מסובך!!! קול עמק יזרעאל שידורי המכללה האקדמית עמק יזרעאל בחסות קול ישראל 106 אף אם אם אתה מהעמק, אז כל יום ראשון בין 19:00-20:00 בוילר מוזיקה ישראלית חמה והשבוע- להקת השיבולים מתארחים באולפן!!! צור איית קשר באישי

למעלה