שלום, הייתי מעוניינת לדעת האם מישהו יכול להמליץ על מקום להתחיל בו יוגה באזור חולון. חשוב לי שזה יהיה מקום עם מדריכים סבלניים מכיוון שמעולם לא עשיתי יוגה ואני מאוד מאוד לא גמישה... תודה וחג שמח, דיקלה
היי דיקלה אז ככה: הכלל: להגיע למקום עם מורה בו את יכולה ללמוד באופן יסודי את היסודות והעקרונות של היוגה. מדע החיים. מבחינתי, מרכז יוגה תמיד עדיף על חוג זה או אחר. הניסיון בשלב הראשון למצוא מורה טוב בחולון זה פשוט להתחיל לחפש ברשת. והנה שני מקורות חיפוש: 1. מדור מאמרים בפורום יוגה- יש רשימת מורים ארצית. 2. ארגון מורים היוגה שיש לו רשימת מורים(לינק מצורף) עצה: תמצאי. תגיעי. תבדקי. ותתנסי. ואל תתביישי לשאול ימבה של שאלות וקושיות. לא מוצא חן בעיניך. לכי למקום אחר. ההמלצות חשובות אבל מה שקובע- בסופו של עניין- זו ההתרשמות שאת חשה בגוף שלך. לאחר התרגול. אין לזה תחליף. בהצלחה וחג שמח. בברכה ואהבה יוגי בר
אני מלמדת בבת-ים (בהחלט קרובה מאד לחולון). יש לי קבוצה נהדרת של בנות. (לא עמוסה!!!) וסבלנות יש לי עד אין קץ!!! לשרותך- לבנה ברייר- 0528-99-88-48 פרטים נוספים עלי באתר של ארגון מורי היוגה. להשתמע!!
אשכול הפיס הוא המקום בו אני מלמדת. הקישי בגוגל "ארגון מורי היוגה" או: www.isyoga.co.il תחת הכותרת "המורים שלנו", תוכלי למצוא אותי ברובריקה של אזור המרכז, כולל הפרטים שלי. מועדים לשמחה.