בירור מחירים טיסה ושהייה לקנקון

dinraz

New member
בירור מחירים טיסה ושהייה לקנקון

שלום עוד שבועיים אני בארה"ב רציתי להמשיך מניו יורק לקנקון ברצוני לדעת כמה עולה טיסה הלוך חזור מניורק לקנקון? מה המחייה שצריך לשם? אני מטייל לבד, אמרו לי שקנקון יקרה ועדיף לישון באיי מוחאריס אז כמה המחייה שם? כמה אני צריך פחות או יותר לשבוע? אשמח לשמוע תשובות

natyh

New member
מן הפח אל הפחת ....

טולום דורמיטוריו יעלה לך 12 דולר בערך ללילה כנ"ל בפליה דל כרמן בקובא זול בהרבה . לשבוע בערך כולל הטיסה 900 דולר . רוצה מלונות מומלצים ? אם כן אני ממליץ על מריה סבינה בפליה דל כרמן מקום נהדר . בענין הטיסה ניתן להוזיל ראאה שאלה אחרת באותו נושא בתנאי שמזמינים מראש אז הלוך חזור לניו יורק יוצא בערך 200 דולר לכיוון .

natyh

New member
הבהרה

גם קנקון וכן איסלה מוחרס יקרים , טלום לא פחות ויש כאלו שיטענו שהרבה יותר יפה וכן זולה בהרבה משתיהן כנ"ל פליה . תיהנה . .

טושפ

New member
שלום (=

אני טסה בספטמבר גם מניו יורק לאיזור קנקון במוטרה לצלול ולהמשיך משמה לטיול של כחודש וחצי על פליה דל כרמן, טולום וכו' שמעתי ויש הרבה מידע אבל לא שמעתי על קובא - איפה זה? יש שמה איזורים שאפשר לצלול בהם? ועוד שאלה קטנה, אני קונה כרטיס לכיוון אחד (יש לי כבר טיסה חזרה מגואטמלה) למה שמזמינים מראש זה יותר זול? כלומר אם מגיעים "ברגע האחרון" כשצריך למלא את המקומות הפנויים גם אפשר להשיג טיסות במחירים טובים?

natyh

New member
את גיבורה את

עייני בכתבות מזג האויר שלנו .... זו תקופת ההוריקנים ....

למעלה