בירור

בירור

ככה, אני מנסה ללמוד אז אני שואלת שאלה פורסת ומנסה לפרש רציתי תגובה על משהו שפרסתי ופרשתי (אומנם פרשתי קצת אבל...) אז ככה: השאלה- מה הפוטנציאל הזוגי שלי בחודש הקרוב פרסתי :פריסת שאלה 4 + סיכום מה- הנזיר הפוטנציאל הזוגי- שוטה שלי- אביר החרבות בחודש הקרוב- מרכבה סיכום- יום הדין ככה הדבר הראשון שקלטתי הוא שרוב הקלפים יצאו מהסדרה המרכזית מה שמראה בעצם שזה נושא שמואד מעסיק את השואל (והדבר בהחלט נכון) בגדול הבנתי לפי הפריסה שהכל עדיין מבולבל אצלי ואני עצמי לא ממש סגורה על עצמי (דבר שאני לא ממש מסכימה איתו) הסיכום מראה אופטימיות שהכן זה יכול להיות בתוך חודש בבקשה תקנו אותי אם אני טועה אני ממש מנסה ללמוד אשמח לקבל הערות ותגובות

blackcat2

New member
הי../images/Emo9.gif

הנזיר ויום הדין בפריסה מעידים על תקופה בה רצוי כי תעשי בינך לבין עצמך חשבון נפש או לפחות תתמקדי באופן ביקורתי במידת מה בתחושותיך וברצונותיך בזוגיות. גם המרכבה בדרכהאומרת כי למרות תחושותיך את עדין אינך "סגורה" על עצמך מבחינה רוחנית ומעשית ועליך לעצור ולשקול את המשך דרכך. הצורך במחשבה ובשקילות דעת עומד בניגוד לאביר החרבות המעיד עליך כעל אחת שבאמת רצה למטרה ומאמינה כי תשיגי אותה. (השוטה) הפריסה מציגה את הקונטרסט בין תפיסתך העכשווית לגביך ולגבי סיכוייך למציאת בן זוג לבין מה שבאמת מתחולל בנפשך ואת מתקשה לראות. על כן אינני רואה בפריסה כמעידה על מציאת בחור אלא על תקופה של צורך במחשבה עניינית אודותיך ועל מטרותיך. אשמח לשמוע את דעתך.

אז זה אומר-

שצדקתי בקטע של הבילבול וזה שזה מראה שאני לא סגורה על עצמי (דבר שכמו שאמרתי אני לא מסכימה איתו) בקשר לזה שהגעתי למסקנה שזה יכול להיות זה בעיקר בגלל שהשוטה מראה על השגת המטרה אשמח לקבל הערות

blackcat2

New member
הי../images/Emo23.gif

קודם כל ברכות על פריסת השאלה. מספר הקלפים היה מדוייק ומותר להחמיא על כך כי לרוב לוקח לאנשים זמן לקלוט כיצד לעשות את החלוקה. את בהחלט ראית את העובדה כי הפריסה מעידה על כך שאינך סגורה על עצמך. אולם חשוב שתבחיני בקונטרסט בין איך שאת רואה את עצמך לבין איך שהפריסה מבקשת להאיר אותך. בי

blackcat2

New member
יצא לי מעט מסורבל ../images/Emo3.gif

מקווה שהצלחתי להעביר את המסר.

blackcat2

New member
ליתר ביטחון אסביר שוב../images/Emo142.gif

את רואה עצמך באופן אחד אולם הפריסה מבקשת להאיר אותך באור אחר. את חשה כי את מכוונת לקראת המטרה ואת מאמינה כי תשיגי אותה. אולם הקלפים מבקשים לומר כי למרות הרצונות הבוערים בך והאמונה ביכולותיך עליך לעצור ולבחון עצמך לפני שאת ממשיכה במסע לחיפוש אחר אהבה כי את לא באמת סגורה על מה שאת רוצה. יש בתוכך דברים הדורשים בחינה אישית ואינטימית ורק לאחר שתעשי כן ייפקחו עיניך ותוכלי להשכיל למצוא את האחד הנכון לך. בקיצור תשאלי שאלות וחפשי אחר התשובות.האמיני לי רק תלמדי מהתהליך. בי

למעלה