בַּיָּרוק (=בצבע הירֹק) של העלים = בִּירֹק (BIROK) העלים או בִּירַק (BIRAK) העלים? תודה רבה!
נ נוף-צלול Active member 22/4/22 #1 בַּיָּרוק (=בצבע הירֹק) של העלים = בִּירֹק (BIROK) העלים או בִּירַק (BIRAK) העלים? תודה רבה!
trilliane Well-known member מנהל 23/4/22 #2 להבנתי האפשרות הראשונה, כמו "תכול המטפחת". עם זאת, זה לא ממש ברור וגם בשירה הייתי נמנעת כי זה מצלצל רע (לטעמי).
להבנתי האפשרות הראשונה, כמו "תכול המטפחת". עם זאת, זה לא ממש ברור וגם בשירה הייתי נמנעת כי זה מצלצל רע (לטעמי).
נ נוף-צלול Active member 23/4/22 #3 נכתב ע"י trilliane: להבנתי האפשרות הראשונה, כמו "תכול המטפחת". עם זאת, זה לא ממש ברור וגם בשירה הייתי נמנעת כי זה מצלצל רע (לטעמי). לחץ כדי להרחיב... מבקש להודות לך מקרב לב! קלעת בדיוק ללב העניין. ומאד מודה לך על כך. צריך אם כך לחשוב על פתרון שיתאים יותר מבחינה צלילית. אולי אפשר להתאים שימוש ב: ברקת, שמופיעה בצבע ירוק. תודה מקרב לב!!
נכתב ע"י trilliane: להבנתי האפשרות הראשונה, כמו "תכול המטפחת". עם זאת, זה לא ממש ברור וגם בשירה הייתי נמנעת כי זה מצלצל רע (לטעמי). לחץ כדי להרחיב... מבקש להודות לך מקרב לב! קלעת בדיוק ללב העניין. ומאד מודה לך על כך. צריך אם כך לחשוב על פתרון שיתאים יותר מבחינה צלילית. אולי אפשר להתאים שימוש ב: ברקת, שמופיעה בצבע ירוק. תודה מקרב לב!!
ח חוכך בדעתו 2 Active member 23/4/22 #4 לפי מילון רב מילים: בִּירֹק = בְּ + הַיָּרֹק שֶׁל- כתיב מלא תקני: בירוק