בישולים לשבת ....אבא במטבח

Master Stav

New member
בישולים לשבת ....אבא במטבח ../images/Emo71.gif

אז מה אבות יקרים ...ואורחות פורום נכבדות מה מבלשים לשבת ? אצלי : ערב שישי מנה ראשונה לביבות תפוחי אדמה בצל לוף ודלעת עם רוטב צ'ילי פיקנטי מתוק מנה עקרית עוף בתנור אפוי במלח ולידו אורז מלא עם פירות יבשים מנה אחרונה ליפתן רברבר, סלט פירות עם הרבה תותים תפוזים בננות ותמרים שבת בוקר - ג'חנון ביתי שבת צהריים סלט ירקות ענק טונה צרובה על המחבת עם בצלצלים שום וכול זה ברוטב חרדל יוגורט לילדים - שניצלים ביתיים ( וינאים איך לא ) ופירה ירקות שורש שבת ערב.....שאריות ף-)

Master Stav

New member
הי אתם שם ...לא מבשלים ? ../images/Emo190.gif

איפה כול ה
ים של הפורום ?

akavishon

New member
עסוקים בבישולים :)

לצהרים - פסטה עגבניות וברוקולי ולקינוח סלט גזר. כל הירקות אורגניים (יש מגדל שעושה משלוחים עד למשרד.. מאוד נוח. פעם בשבוע מקבל משלוח עם הפתעות). ערב אוכלים עם כל המשפחה אצל ההורים. שבת - חוגגים לסבא יום הולדת אז לא מבשלים לצהרים ובראשון טסים לשבוע ללונדון, אז נכין מחר בערב לזניה, פלפלים קלויים, סלט סלק על מנת שיהיה אוכל שהטבח בחו"ל. שבת שלום

ferdinand

New member
לא! ../images/Emo8.gif

הגדולים הלכו לישון אצל חבר. הפצפונת בשלאף שטונדה מאוחר (ותיכף הולך להצטרף אליה) וכשנקום, נלך לעשות קידוש אצל סבתא!
שבת שלום. (עוד שלושה ימים למאנייק!
)

hirshfe

New member
שישי בערב

שניצליםץ אני עושה את השינצלים של אמא שלי שהם הכי מדהימים בעולם (ובמקרה הזה זה נכון, חבר שלי שגר בארה"ב כבר הודיע לה שהוא מגיע לאכול) וכל פעם מופתע מחדש, איך אני שם בדיוק את אותם חומרים וזה יוצא אחרת, טעים אבל לא אותו דבר. ליד פירה וסלט. מחר, אוכלים אצל חמתי, אז אני פטור

ronnm

New member
אצלנו כבר לא מבשלים לסופשבוע

עברנו לבישולים לכל השבוע... מכיוון שבסופישבוע אנחנו על הסבים סבתות, לא צריך לבשל יותר מדי אז מלפני כמה שבועות, שבת הפכה ליום הבישולים. ביום חמישי ה"נופשת לידה" מחליטה על תפריט שבועי. ביום שישי עושים קניות עפ"י התפריט ושבת מבשלים. אז השבוע יאכלו אצלנו: מרק גולש (לפי מתכון מהספר של גידי גוב) פשטדת בטטה אורז מג'דרה

למעלה