בישולים לשבת
הרבה זמן לא היה.. בערבי שבת אני מבשל רק כשאנחנו לא הולכים להורים לארוחת ערב. היום בבוקר, פתחתי את עונת השוק. בקיץ, כל שישי בבוקר אני נוסע לקנות בשוק. אין אפילו מה להשוות את איכות הירקות (ומהחירים) מהסופר. עם תחילת עונת המלפפוני שדה, יש הצדקה לשוק. אחרי השוק, נסעתי לאיטליז (לימוזין) להביא את הבשרים למחר על האש, והקונה שהיה לפני ביקש שניצל עגל. הקצב, הרים נתח ענק והתחיל לפרוס פרוסות דקיקות. אמרתי "גם אני רוצה". היה לי חשש שהילדים לא יאהבו את העגל אבל מהר מאוד התבדתי. הקטן פשוט טרף שני שניצלים ענקיים. חוץ מהשניצל היה אורז ואפונה וגזר. לקינוח - אבטיח, משמשים ודובדבנים.
הרבה זמן לא היה.. בערבי שבת אני מבשל רק כשאנחנו לא הולכים להורים לארוחת ערב. היום בבוקר, פתחתי את עונת השוק. בקיץ, כל שישי בבוקר אני נוסע לקנות בשוק. אין אפילו מה להשוות את איכות הירקות (ומהחירים) מהסופר. עם תחילת עונת המלפפוני שדה, יש הצדקה לשוק. אחרי השוק, נסעתי לאיטליז (לימוזין) להביא את הבשרים למחר על האש, והקונה שהיה לפני ביקש שניצל עגל. הקצב, הרים נתח ענק והתחיל לפרוס פרוסות דקיקות. אמרתי "גם אני רוצה". היה לי חשש שהילדים לא יאהבו את העגל אבל מהר מאוד התבדתי. הקטן פשוט טרף שני שניצלים ענקיים. חוץ מהשניצל היה אורז ואפונה וגזר. לקינוח - אבטיח, משמשים ודובדבנים.