בישולים לשבת

akavishon

New member
בישולים לשבת

אמנם רק יום חמישי, אבל אני כבר עמוק בתיכנונים לשבת. בשבת אני מארח את בת דודתי, בוגרת הקורדון בלו, כך שאני מרגיש קצת מאותגר. התוכניות לעכשיו הם: מנה ראשונה: טארטור (או צזיקי) - קוביות זעירות של מלפפון שדה, שהשתזף בשמש ולא גדל בחממה, יחד עם יוגורט עיזים איכותי, שמיר קצוץ, מעט נענע, אגוזי מלך קצוצים, קוביות קרח ושפריץ של שמן זית. למנה עיקרית, הזמנתי פילה של מוסר ים. אני אני חושב מה לעשות איתו. אולי על מצע של פירה אפונה וקונפי עגבניות. אולי על בסיס של מנגולד. מחר בשוק, נראה מה יהיה. לקינוח - פאי משמשים של אייל שני. פאי מדהים. את הריבה לפאי, רקחתי בשבוע שעבר.

Master Stav

New member
קודם כל שאפו .....

אצלנו הולך להיות אירוח של חברה לעל האש ויהיו הבשרים המשובחים של משק זמיר סטיק אנטריקוט מיושן מטרי מעגל בן שנה פרגיות חלב ( לא מטילות ) קבבים ערבים עם הרבה ירק נקנקיות שמנמנות בצבע ורוד מתוק ונתח קצבים שעוד לא החלטתי איך לעשות ... ליד .... תפוחי אדמה בכמו שמנת ממרח שום מעלף של בלובי סלטים ירוקים עוגת גבינה של אתי פריש

חנול

New member
גם אצלנו ההכנות בעיצומן

אירוח למתוקים מחר אצלנו להמון אנשים. בתפריט: עוגת גבינה (איך לא) טירמיסו עוגת קובי-קוקוס פירות העונה קרים יש פיצוחים ופרות יבשים. נשמע סביר?

כל שבוע אתם מארחים? מאיפה הכוחות?

אצלינו יהיה אירוח רב משתתפים בחג. ההכנות יתחילו ביום א'.

חנול

New member
כל שבוע? ככה זה נראה?

ממש לא. סתם יצא ככה במקרה. וחוץ מזה, אם נהנים, אז מוצאים לזה כוחות. אנחנו בד"כ מאד נהנים לארח.

גם אני אוהבת לארח../images/Emo209.gif../images/Emo212.gif

ועושה זאת די הרבה. אני בטוחה שגם האורחים שלכם נהנים (שמעתי עדויות מהימנות)

ronnm

New member
נראה שרק אנחנו בטלנים

מאז שהפכנו להורים אנחנו ממעטים לארח ארוחות גדולות אבל לעמצנו הכנתי: מרק תפו"א חומוס ותרד ירקות מוקפצים (קישוא גזר חציל כרוב) עם פילה דג וזהו...

למעלה