בישולים לשבת
אמנם רק יום חמישי, אבל אני כבר עמוק בתיכנונים לשבת. בשבת אני מארח את בת דודתי, בוגרת הקורדון בלו, כך שאני מרגיש קצת מאותגר. התוכניות לעכשיו הם: מנה ראשונה: טארטור (או צזיקי) - קוביות זעירות של מלפפון שדה, שהשתזף בשמש ולא גדל בחממה, יחד עם יוגורט עיזים איכותי, שמיר קצוץ, מעט נענע, אגוזי מלך קצוצים, קוביות קרח ושפריץ של שמן זית. למנה עיקרית, הזמנתי פילה של מוסר ים. אני אני חושב מה לעשות איתו. אולי על מצע של פירה אפונה וקונפי עגבניות. אולי על בסיס של מנגולד. מחר בשוק, נראה מה יהיה. לקינוח - פאי משמשים של אייל שני. פאי מדהים. את הריבה לפאי, רקחתי בשבוע שעבר.
אמנם רק יום חמישי, אבל אני כבר עמוק בתיכנונים לשבת. בשבת אני מארח את בת דודתי, בוגרת הקורדון בלו, כך שאני מרגיש קצת מאותגר. התוכניות לעכשיו הם: מנה ראשונה: טארטור (או צזיקי) - קוביות זעירות של מלפפון שדה, שהשתזף בשמש ולא גדל בחממה, יחד עם יוגורט עיזים איכותי, שמיר קצוץ, מעט נענע, אגוזי מלך קצוצים, קוביות קרח ושפריץ של שמן זית. למנה עיקרית, הזמנתי פילה של מוסר ים. אני אני חושב מה לעשות איתו. אולי על מצע של פירה אפונה וקונפי עגבניות. אולי על בסיס של מנגולד. מחר בשוק, נראה מה יהיה. לקינוח - פאי משמשים של אייל שני. פאי מדהים. את הריבה לפאי, רקחתי בשבוע שעבר.