בישולים לשבת

בישולים לשבת

שלום
סליחה אם הקדמתי, פשוט מחר אני חייב לצאת לחיסונים ולא יהיה לי זמן לבשל.
אמש (רביעי) הכנתי מרק בצל ורגו בולונז.
היום, הרגו בולונז עובר שידרוג וחימום נוסף, ויהפוך לקנלוני בתנור.
ליד נוסיף אפונה עם שמיר ופטריות שמפניון ברוטב עגבניות.

בשבת בכלל חוגגים בחוץ את ההולדת של הנכד.
 

ido214

New member
מזל טוב להולדת הנכד

אצלי בתכנון:
דג ברוטב אדום (פילה כלשהו נראה מה נמצא)
ריזוטו דלעת (יש לי מלא דלעת שצריך לנצל)
קוסקוס עם בשר (יש מרק עוף מאתמול נשתמש בו גם לריזוטו וגם לקוסקוס)
בטח עוד כמה תוספות וסלטים שעוד לא גובשו
 


הילד נולד ב-18/10 רק עכשיו חוגגים עם המשפחה. אך תודה רבה.
 
קנלוני

שלום
ראשית אזהרה לגבי פסטה LaPasta !
זולה ולא איכותית, דקה ושבירה. יותר מ-10% פחת. 2-3 שבורים כבר בפתיחת הקופסה.
נוסף לרגו, הכנתי רוטב מבצל קצוץ, פלפל אדום קצוץ מטוגן במעט חמאה, עם 2 סלסילות של פטריות שמפניון פרוסות. הוספת נוזלים:
1.5 כוס יין לבן יבש, 2 שמנת לבישול 15%, תבלינים: פלפל שחור, מלח ואורגנו,
נוזל מהציר ירקות של המרק שנשאר מאמש.

מילוי הצינורות והנחתם בתבנית.
כיסוי ע"י הנוזל (חם מאוד)כלתנור שחומם מראש ל-220 מע' ל-20 דקות.
אח"כ פיזרתי את הרגו שנשאר מלמעלה, חבילת 500 גר' גבינה צהובה מגורדת (על כל תבנית), וחזרה לתנור לכמה דקות עד להשחמה.





 
למעלה