בישולים

חנול

New member
בישולים ../images/Emo71.gif

אצלנו אבא'לה כבר הכין טירמיסו. מחר אני אכין שטרויזל משמש ודובדבנים. והכל לכבוד יומולדת שנה להילי שיחגג בקטנה מחר (קפה ועוגה..). חוץ מזה מתוכנן ערב לשניים בלווית סלט חתוך דק, לבנה, עלי גפן, מלפפונים חמוצים, קצת חומוס, איזו מקושקשת ולחמניות לבנות קטנות. אח"כ נרד על אבטיח ונראה סרט. מה רע? ואגב, למי שלא שמע את הודעת השנה- יש לנו בן!!!!!!!!!! אני מתה מאושר!!!!!!!!!!!

hag70

New member
אנחנו עוברים ממחלה למחלה

ומחולה לחולה. זו סיבה מצויינת לא לבשל
. אז הבאנו קצת אוכל מוכן ונאכל מפה לשם: קצת אוכל תעשייתי, קצת אילתורים וקצת לא נאכל

hag70

New member
אנחנו עם דלקת גרון

בהתחלה הילדה ואחר כך הבתזוג ועכשיו אני. כיף גדול

schlomitsmile

Member
מנהל
החלמה מהירה../images/Emo203.gif ובהזדמנות זאת, ובלי קשר- כבר מזמן מסקרנת אותי החתימה שלך../images/Emo9.gif מותר לשאול מה הקשר שלך לגרמנית ולציטוט המסויים זה?

hag70

New member
אין לי קשר מיוחד לגרמנית

(מעבר לאהבה שלי לשפות באופן כללי
). המשפט הזה הוא המוטו של יום המהגרים שמצויין מתישהו בדצמבר (18 אאלט). הוא מיד תפס אותי, במיוחד כיוון שהייתי בעוונותי מנהל של עובדים במפעל יצרני כמה שנים. הוא אמנם נכתב בקונוטציה אחרת, אבל הוא רלוונטי תמיד ואני הרגשתי אותו על בשרי
. והוא בגרמנית - כי אני מאמין שבתרגומים חלק מהמשמעות נעלמת, ואין כמו המקור (אני מקווה שזה אכן המקור
).

schlomitsmile

Member
מנהל
../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif פעם ליומולדת, ופעם לכמעט יומולדת../images/Emo13.gif איזון מושלם- תהיו שני בנים ושתי בנות במשפחה../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif../images/Emo194.gif../images/Emo68.gif

shno

New member
זה מה שנדמה לך...

איזה איזון ואיזה נעליים? נכון להיום יש בבית אחד אבא, אחת אמא, אחת הילי, אחת ציפי (כלבה) ואחת חנה (חתולה). אז גם עם הצטרפותו של גרשון (שם זמני) למשפחה - עדיין נהיה רחוקים מאיזון
יא וולי - עוד מעט שני ילדים! בת ובן! אוח, אני צריך לשבת.....

מממ... לא הכמות חשובה, כי אם האיכות...

פאי גבינה ושוקולד לבן כבר ממתין במקרר לקראת טעימתו מחר. לפני דקות אחדות, סגרתי את התנור על עוף עם דבש וג'ינג'ר (שעה על הגז ושלוש שעות בתנור). הילדון אכל היום קוסקוס (זה הלהיט התורן שלו), ומחר אנו צפויים לסעוד בבתים אחרים... ארנון

תאירU4

New member
אצלנו... עוגה משוקולד לבן עם

קצפת שיש בה ריבת חלב. יחי הדיאטה!

חנול

New member
אני חושבת שאתה האדם היחיד שאני מכירה

שמעז לעשות את המתכונים של אייל שני. לי כל מתכון תמיד נראה בלתי-בציע. זה נכון?

akavishon

New member
דווקא הם מאוד בציעים

לפעמים אני עושה קיצורי דרך (לדוגמא - בעוגה הזאת השתמשתי בקונפיטורת מישמיש מוכנה ולא הכנתי (פשוט הריבת משמש שלי משנה שעברה כבר נגמרה), אבל המתכונים שלו אפשריים בהחלט. שנה שעברה היה לו מתכון מדהים של פיתות עם רוטב של יוגורט ופרחי בזיליקום. נשמע פלצני אבל זה פשוט רוטב מדהים. מתכון הוא כותב להכין את הפיתות על ווק הפוך, אבל בגלל שלא רציתי להרוס את הווק, פשוט אפיתי בתנור ועדין יצא מעולה. אני חושב שבעיקר סגנון הכתיבה שלו הופך את המתכונים שיראו מסובכים. מצד שני, אין לי בעיה עם מתכונים שדורשים 30 שלבים ופעולות מקדימות.

חנול

New member
אוקי..שכנעת אותי...רגע..לא....!

אני נהנית לקרוא אותו. אף פעם לא ניסיתי לבצע. אני חושבת שאני אשאיר לו את הילת הקדושה שאופפת את הכתיבה שלו...- בבחינת "לראותם בלבד"...יש קפה בקריאה תוך כדי חלימה סוערת בהקיץ על איך זה מתבצע בפועל. מצד שני, אם יום אחד יש באמת מתכון קליל יחסית, בבקשה תגיד לי ואני אנסה. עד אז אני אהיה בחולמים ואתה במבשלים.

למעלה