עוף ביין אדום , יוצא ממממממשכר ../images/Emo48.gif
מרכיבים 6/8 חלקי עוף 2 בצלים גדולים 2 כוסות יין אדום מלח פלפל שחר 4 תפוחים ירוקים הכנה מבשלים חצי בישול את העוף במים משאירים את המים של הבישול פורסים את הבצל לפרוסות, מטגנים מוסיפים את העוף לאחר שבושל בחציו , קולפים את התפוחים וחוצים לרבעים , מוסיפים לסיר עם העוף והבצל , להוסיף את המלח והפלפל השחור מוסיפים את היין בעדינות לא להקריב את הראש לסיר כדי לא לאבד גבות , מבשלים מעט עד שמתאדה האלכוהול ומוסיפים את המים של העוף עד כיסוי מלא של העוף , מבשלים עד שהעוף מחליף צבע לבורדו יפה , בערך חצי שעה עד שלושת רבעי שעה והכל מוכן וטעים. מתאים עם תוספת של אורז לבן בתיאבון .