בישול בכיריים אינדוקציה.
שלום חברים.
אחרי התלבטויות רבות,החלפנו את כיריים הגז לאינדוקציה תלת פאזי.
יש לי שתי שאלות בבקשה ואודה למי שיש לו נסיון עם אינדוקציה ושיוכל לענות לי.
1-האם אפשר להסתפק בסירים "פשוטים" שמתאימים לאינדוקציה שיש להם 3 שכבות או שבאמת עדיף לקנות את הסירים בעלי 5 שכבות שהם יותר יקרים?
האם באמת יש בינהם הבדל מהותי בבישול?זמן בישול,איכות וכו....?
2-אנחנו בינתיים משתמשים בסירים אשר היו לנו לפני כן ושגם הם מתאימים לאינדוקציה בעלי 3 שכבות.
הענין הוא,שאם אנחנו מבשלים תבשיל כזה או אחר בסירים,מה שלקח על הגז שעה וחצי,פה לוקח שעתיים וחצי.
הכוונה שעד שהנוזלים מצטמצמים בתבשיל,לוקח כרגע עם האינדוקציה הרבה יותר זמן מאשר עם הכיריים גז.
אגב,ברור שאנחנו מבשלים,אנחנו שמים באינדוקציה את הסיר בעמדה הנכונה בהתאם לגודל הסיר ונותנים למים לרתוח כמו שעשינו עם הכיריים של הגז.
אשמח לשמוע חוות דעת.
תודה ושבת שלום.
אדי
שלום חברים.
אחרי התלבטויות רבות,החלפנו את כיריים הגז לאינדוקציה תלת פאזי.
יש לי שתי שאלות בבקשה ואודה למי שיש לו נסיון עם אינדוקציה ושיוכל לענות לי.
1-האם אפשר להסתפק בסירים "פשוטים" שמתאימים לאינדוקציה שיש להם 3 שכבות או שבאמת עדיף לקנות את הסירים בעלי 5 שכבות שהם יותר יקרים?
האם באמת יש בינהם הבדל מהותי בבישול?זמן בישול,איכות וכו....?
2-אנחנו בינתיים משתמשים בסירים אשר היו לנו לפני כן ושגם הם מתאימים לאינדוקציה בעלי 3 שכבות.
הענין הוא,שאם אנחנו מבשלים תבשיל כזה או אחר בסירים,מה שלקח על הגז שעה וחצי,פה לוקח שעתיים וחצי.
הכוונה שעד שהנוזלים מצטמצמים בתבשיל,לוקח כרגע עם האינדוקציה הרבה יותר זמן מאשר עם הכיריים גז.
אגב,ברור שאנחנו מבשלים,אנחנו שמים באינדוקציה את הסיר בעמדה הנכונה בהתאם לגודל הסיר ונותנים למים לרתוח כמו שעשינו עם הכיריים של הגז.
אשמח לשמוע חוות דעת.
תודה ושבת שלום.
אדי
