בישול טבעוני- סדרת הרצאות/ שיעורים.

בישול טבעוני- סדרת הרצאות/ שיעורים.

אמא שלי, מקור בלתי קטום לאינפורמציה, סיפרה לי ש: יש אישה. קוראים אותה איילת בוקר. היא עושה סדנה בבית שלה ללימוד בישול טבעוני. (בירושלים!! כבר אמרנו שזאת עיר נהדרת?) ו... ביום רביעי הקרוב (ה-20 בנובמבר, איך אפשר לשכוח? :), בשעה 20:00, היא תתן הרצאה מקדימה על הקורס. (וגם ביום ראשון שאחריו, לא לדאוג.) [איילת בוקר, רחוב בית"ר 15 א´(ליד צומת הבנקים), ירושלים ] 6 מפגשים, 4 שעות כל אחד. כמה זה כואב בכיס? 1,250 ש"ח.

lifegirl

New member
../images/Emo62.gif רעיון! רעיון! ../images/Emo62.gif

אמנם הרעיון לא נהגה ברגע זה ממש, אבל בעקבות ההודעה שלך נזכרתי בו... חברה ואני דיברנו על זה לא מזמן- סדנת בישול טבעוני-בריא. משהו שלא עולה כסף (לפחות- לא מעבר למחיר החומרים). איך עושים את זה? מישהו מנדב מטבח. כל אחד בוחר משהו שהוא יודע להכין טוב (אם יש הרבה א/נשים, פורשים את זה על פעמיים או שלש. אבל ממילא אי אפשר לבשל כשעומדים 20 איש במטבח...).. על העלות של החומרים מתחלקים כולם (ולא מטילים את זה על בעל הבית!) ואחרכך? סעודת מלכים... מלכים טבעוניים, כמובן :) אני מעוניינת לעשות מפגש כזה באזור השרון-המרכז. (אבל אין לי מטבח לנדב.) מי מצטרפים?!

lifegirl

New member
ירושלים? המממ...

<הייתי אומרת דברים רעים על ירושלים, אבל לאחרונה זה נהיה קשה... מה אני אגיד לך? אולי בשנה הבאה....>

צודק (ל..חח. .חתחתול!).

בינתיים, אין לי מושג מה היא עושה שם שיכול להצדיק סכום כזה.. *נותנת לדימיון שלכם לעוף מעט..* [והאמת שגם לא יהיה לי כי אין לי זמן לזה, ואתם בטח תוכלו לייעץ לי אם אצטרך עזרה בבישול טבעוני..] אני אומרת ככה: נזמין אותה לפה ונבקש 50 שקל על כל מעגל של אלון..מה דעתכם?

למעלה