בישול טבעוני

mini mili

New member
בישול טבעוני

היי כולם יש לי שאלה... אני עושה ניסויים באפייה טבעונית עכשיו, ומחפשת תחליף מוצלח לביצים... יש לי משהו שנקרא "תחליף ביצה" או EGG REPLACER, זה אבקה לבנה שמערבבים עם מים חמים וזה אמור לחקות ביצה. אני לא יודעת אם יש את זה בארץ... בכל אופן, כל עוגה שאני אופה עם זה יוצאת כבדה ולא ממש אוורירית, אז רציתי לבקש המלצה לתחליף מוצלח יותר שייתן אווריריות לעוגות. למישהו יש כזה?
 
כי באמת (למרבה הצער)

לא מוכרים את זה בארץ. בחו"ל תחליפי ביצה זה דבר די מוכר.
 
טוב לדעת

אגב, MEZZE שרשום שם תחת ידידותי לצמחונים, הוא מקום צמחוני למהדרין. למי פונים כדי לתקן את זה?
 
באמת? אמנם לא הייתי מזמן

אבל זכרתי בהחלט שזה צמחוני לחלוטין. טוב נו, אם כך אין מה לתקן
 

One Echoe

New member
העניין הוא שאלו מנות ממש זניחות,

יחסית, והדג בדר"כ מוגש כתוספת, ועם שמות מוזרים ולא מוכרים, כך שבאמת קשה להבחין
כשהייתי שם גם אני חשבתי שזה צמחוני, עד ששאלתי את המלצרית.
 

bianckalady

New member
באתר של אנונימוס יש כמה פתרונות

בינהן 60 גרם טופו עם קצת מים או 60 גרם תפו"א עם קצת מים הכל כדי שיהיה דבק- בלי ביצים...ועוד כל מיני רעיונות בהצלחה! ואני אישית אשמח לשמוע איך פתרת את זה!!!
 
למעלה