בישול טבעוני
היי כולם יש לי שאלה... אני עושה ניסויים באפייה טבעונית עכשיו, ומחפשת תחליף מוצלח לביצים... יש לי משהו שנקרא "תחליף ביצה" או EGG REPLACER, זה אבקה לבנה שמערבבים עם מים חמים וזה אמור לחקות ביצה. אני לא יודעת אם יש את זה בארץ... בכל אופן, כל עוגה שאני אופה עם זה יוצאת כבדה ולא ממש אוורירית, אז רציתי לבקש המלצה לתחליף מוצלח יותר שייתן אווריריות לעוגות. למישהו יש כזה?
היי כולם יש לי שאלה... אני עושה ניסויים באפייה טבעונית עכשיו, ומחפשת תחליף מוצלח לביצים... יש לי משהו שנקרא "תחליף ביצה" או EGG REPLACER, זה אבקה לבנה שמערבבים עם מים חמים וזה אמור לחקות ביצה. אני לא יודעת אם יש את זה בארץ... בכל אופן, כל עוגה שאני אופה עם זה יוצאת כבדה ולא ממש אוורירית, אז רציתי לבקש המלצה לתחליף מוצלח יותר שייתן אווריריות לעוגות. למישהו יש כזה?