בישול לפני שבת
חברה מיפן הגיע לביקור
לתנור הכנסתי קדרה עם קינואה לבנה עדשים צהובים הודים ואורז בסמטי ביחס שווה, אחרי ששרו כמה שעות במים.
תיבלתי בשורש כורכום טרי שגידלנו בגינה, רוטב סויה ללא גלוטן, פלפל שחור גרוס, כמון, שמן זית.
טעים שאין לתאר.
במחבת כבדת תחתית הנחתי פרוסות בצל עבות מעל פרוסות תפוחי אדמה שטופים היטב אך בקליפתם ומעל בטטות כנ"ל.
מלח פלפל שחור גרוס טימין יבש מעט שמן. צליתי יחד.
אבוקדו בשל היטב מנוקה מכל מה שצריך עם שום מיונז טבעוני מלח פלפל שחור- במעבד מזון למשחה חלקה. מעט שמרי בירה לעבות. בצל ירוק קצוץ דקדקדק.
קוביות טופו קדיתא מעורבבות בשמן מתובל בתבלינים ים תיכוניים. במחבת.
חומוס תוצרת בית ופיתות קנויות.
לשבת? זה מחר
חברה מיפן הגיע לביקור
לתנור הכנסתי קדרה עם קינואה לבנה עדשים צהובים הודים ואורז בסמטי ביחס שווה, אחרי ששרו כמה שעות במים.
תיבלתי בשורש כורכום טרי שגידלנו בגינה, רוטב סויה ללא גלוטן, פלפל שחור גרוס, כמון, שמן זית.
טעים שאין לתאר.
במחבת כבדת תחתית הנחתי פרוסות בצל עבות מעל פרוסות תפוחי אדמה שטופים היטב אך בקליפתם ומעל בטטות כנ"ל.
מלח פלפל שחור גרוס טימין יבש מעט שמן. צליתי יחד.
אבוקדו בשל היטב מנוקה מכל מה שצריך עם שום מיונז טבעוני מלח פלפל שחור- במעבד מזון למשחה חלקה. מעט שמרי בירה לעבות. בצל ירוק קצוץ דקדקדק.
קוביות טופו קדיתא מעורבבות בשמן מתובל בתבלינים ים תיכוניים. במחבת.
חומוס תוצרת בית ופיתות קנויות.
לשבת? זה מחר