בישול עוף בסיר - מה אני עושה לא בסדר?
בכל שבוע אני מבשל עוף אצלנו לשבת.
מבחינת התבלינים אני תמיד מגוון ומשתמש בהרבה תבלינים. אלו התבלינים שאני שם:
-פפריקה מתוקה
-פפריקה חריפה
-כמון
-טיפה מלח
-טיפה אבקת מרק עוף
-טיפה פלפל שחור
-בזיליקום
-רוזמרין
-ולפעמים מעט דבש..
את כל זה אני מערבב בקערה עם שמן קנולה וזורק לתוך הסיר (את הדבש אני זורק בתוך הסיר ולא בקערה עם כל התבלינים) אבל.. בכל פעם שהבישול מסתיים (מבשל את כל העסק כשעה וחצי לפחות על אש נמוכה) הרוטב יוצא דליל ולא כמו שהייתי רוצה.
אני שם ממש טיפה מים (אולי חצי כוס פלסטיק) והנהר עולה על גדותיו.
אולי זה בגלל שהעוף עצמו בכל זאת מפריש נוזלים בזמן הבישול?
אולי אני צריך לשים רק את התבלינים בלי מים? מה אני עושה לא בסדר ומה הייתם ממליצים לי לעשות אחרת?
בכל שבוע אני מבשל עוף אצלנו לשבת.
מבחינת התבלינים אני תמיד מגוון ומשתמש בהרבה תבלינים. אלו התבלינים שאני שם:
-פפריקה מתוקה
-פפריקה חריפה
-כמון
-טיפה מלח
-טיפה אבקת מרק עוף
-טיפה פלפל שחור
-בזיליקום
-רוזמרין
-ולפעמים מעט דבש..
את כל זה אני מערבב בקערה עם שמן קנולה וזורק לתוך הסיר (את הדבש אני זורק בתוך הסיר ולא בקערה עם כל התבלינים) אבל.. בכל פעם שהבישול מסתיים (מבשל את כל העסק כשעה וחצי לפחות על אש נמוכה) הרוטב יוצא דליל ולא כמו שהייתי רוצה.
אני שם ממש טיפה מים (אולי חצי כוס פלסטיק) והנהר עולה על גדותיו.
אולי זה בגלל שהעוף עצמו בכל זאת מפריש נוזלים בזמן הבישול?
אולי אני צריך לשים רק את התבלינים בלי מים? מה אני עושה לא בסדר ומה הייתם ממליצים לי לעשות אחרת?