בישול קטניות מונבטות וברזל
אני חושבת להנביט מש שיש לי במקרר, אבל מכיוון שמדובר במש שנמצא אצלי כבר די הרבה זמן, אני כמעט בטוחה שהוא לא ינבוט ממש טוב וחלק מהגרגרים בוודאי יישארו קשים. לכן חשבתי כפתרון, אחרי ההנבטה לבשל אותם קצת.
השאלה היא האם מש מונבט, כאשר מבשלים אותו זה לא פוגע בערך התזונתי שלו ובייחוד בברזל? (שזה המרכיב שהכי חשוב לי בתכלס)
אני חושבת להנביט מש שיש לי במקרר, אבל מכיוון שמדובר במש שנמצא אצלי כבר די הרבה זמן, אני כמעט בטוחה שהוא לא ינבוט ממש טוב וחלק מהגרגרים בוודאי יישארו קשים. לכן חשבתי כפתרון, אחרי ההנבטה לבשל אותם קצת.
השאלה היא האם מש מונבט, כאשר מבשלים אותו זה לא פוגע בערך התזונתי שלו ובייחוד בברזל? (שזה המרכיב שהכי חשוב לי בתכלס)