גיתי: אשמח לקבל מתכון טוב להכין צלי בשר מינתח
בקר שלם[ פילה מדומה, כמדומני] מה שאני עושה: אוטמת את הנתח מיכל הכיוונים באש גדולה, לפני -כן אני מורחת פפריקה מתוקה, שמה כמה גרגירי פלפל אנגלי, כמה עלי דפנה ומעט מים רותחים . כך כשעה כשמידי פעם אני מעבירה לצד אחר. מוציאה , מקררת מעט ופורסת לפרוסות בינתיים אני מטגנת חצאי טבעות בצל , כשמזהיב מוסיפה פטריות טריות חתוכות . מוסיפה תערובת זו לבשר וכאן אני שמה את היין. מוסיפה גם שזיפים יבשים בלי גלעינים. היין המתוק היה דומיננטי מידי[ תכף הרגישו] גם לא אוהבים אצלי רוטב סמיך. האם מתאים להוסיף ר כז רימונים[ מבית- טבע] האם מתאים יין לבן? האם יש לך מתכון טוב[ שלא יהיה פלצני, רק שיהיה טעים] לצלי בשר? אודה לך מאד!