ביתו של הזאב

rubaja

New member
אהלן כפיר

מה נישמע? אני אוהב את העיצוב רק שהדלת הירוקה לא מתחברת לי עם הבית - זה ניראה מודבק. התקסטורה על הבית נחמדה רק שהיא לא יוצרת שום BUMP. הכול יותר מדי שטוח - גם הלבנים בצידי הבית לא מתחברות עם הטקסטורה של הבית.

Nebelis

New member
יש לך בעיה(לדעתי) עציובית בבית הזה

על איזה קו הלכת? פוטוריאליסטי? או Cartoon? זה לא זה ולא זה ואפילו לא שילוב של שניהם. זה יוצר תחושה מוזרה. המודל נראה טוב בתור cartoon אבל הטקסטורה פשוט לא מתאימה. תנסה ללכת על צבעים יותר בסיסיים. דעתי.

Druyanizem

New member
לפי מה שהבנתי...

לכפיר (או katarzis בשמו החדש) יש משהו עם עץ ירוק כזה... הוא לא רוצה לחשוף את האמת...

EfroachChandler

New member
לי זה דווקא נראה די טוב...

הטקסטורות (בעברית: מרקם) נראות נחמד מאוד דווקא לדעתי... אולי חוץ מהטענה שמתחתי כאן שהדלת טיפה נראית מוזר (היא נראית קצת "מודבקת" והיא מטילה צל על הקירות הסמוכים לה...) אין שום בעיה עם זה לדעתי... אני קוצץ ציפורניים עד האנימציה המלאה!

preacher

New member
אני מאוד אוהב את הזאב...

ואת כל יתר העבודות שלך, ורציתי להגיד את זה לפני הביקורת הזאת רק לשם האיזון. נראה לי שבנית את הבית הזה בשיטה לא נכונה: בנית אותו ישר מעוות ואז טיקסטרת. לדעתי היית צריך לבנות אותו ישר, עם הרבה סגמנטים בכל קיר ועמוד, לטקסטר, ורק אז לעוות את הכל ביחד. אז היה לך עיוות בטקסטורה שזהה לעיוות במודל. כרגע המודל עקום והטקסטורות ישרות. עוד משהו, הייתי מנסה לחקור בניה מסורתית של בתי עץ/לבנים - שמת את כל החומרים הלא נכונים: העמודים אמורים להיות מעץ, לא לבנים. הגג מקש או רעפים ולא מעץ. סביב הדלת צריך משקוף, והלוחות מהם בנויה הדלת מאונכים ולא מאוזנים. הגג עצמו פשוט מדי- השוליים שלו צריכים להיות שונים מיתר הגג. אם אני אזכור כשאני אחזור הביתה אני אשים כאן תמונה של בקתה שעשיתי פעם.

preacher

New member
I´ll huff and I´ll puff...

טוב, הצריף הזה ממש לא בכיוון אבל הנה זה בכל זאת, ההשראה באה מבניה יפנית.

Katarzis

New member
בהחלט יפה מאוד

אבל פספסת את כל העניין, הבית אצלי בכלל לא אמור להתקרב למשהו ריאליסטי אלא סתם "שירבוט תלת מימדי" : )

preacher

New member
כן, כתבתי שזה ממש לא בכיוון

זה די ישן ולא ממש זכרתי מה עשיתי. אבל אמרתי שאני אשים אז שמתי את זה בכל זאת. בזמן האחרון לא יוצא לי לעבוד בתלת ...
רק פלאש ופלאש כל הזמן. בעעעע.

למעלה