ביתי בת 23

DIN271

New member
ביתי בת 23

אני אמא ל-2 בניות בנות 23,22 הבת הגדולה שלי גרה איתנו בבית לא יוצאת אין לה חברות אוכלת ומתחילה להשמין עובדת בסופר 3-4 פעמים בשבוע לדעתי סדור נוח מאוד אבל בימים שאין לה עבודה היא כל היום במחשב ולא עושה כלום עם עצמה אני ובעלי דוחפים אותה לעשות דיאטה עושים את כל הנדרש לכך ולא יורד גרם גם אני מבינה מה זה אומר היא רוצה לעשות קורס בעלות 7000 ש"ח וההתניה היא שתרד במשקל זה נמשך כבר למעלה מ-4 חודשים והטיעון שלה הוא קודם כל הוא לא עולה ושנית מה שנתנו לאחותה היא רוצה גם מה שבעיקר מציק היא שאני אמא שרוצה לשמוע להקשיב ללכת בדרך נועם ואילו בעלי חושב שהדרך הזו היא לא נכונה לגביה הדרך היא לחתוך או שחור או לבן לא להכנס איתה לויכוחי סרק היא מניפולטיבית והיא משחקת בי מה שהוא טוען שילדה בגיל כזה צריכה לארגן לה חיים ולא לצאת איתנו וכל הזמן אמא לאן הולכים בשבת ומה עושים בשבת כל זה על קצה המזלג מה הולך בבית שלי אני רוצה להוסיף שהילדה שלי מאוד מסודרת בבית החדר שלה תמיד מסודר ארון הבגדים כמו חילים כשבעלי מבקש ממנה משהוא היא יודעת שאי אפשר לשחק ואילו איתי המצב קצת שונה אבל בכללי הגענו להבנה שהיא חיה בבית והיא צריכה לתרום את חלקה בעבודות הבית

התבודדות חברתית

שלום רב, מתי התחלי דפוס ההתבודדות החברתית? איך היתה בתך כילדה? האם היו לה חברים? האם כמתבגרת יצאה עם חברים? האם חשבתם לפנות לייעוץ? עינת גבע.

למעלה