ביתי הוא מבצרי האם הייתם עוברים לעיר/מדינה אחרת למען אהבה?
D duduamar New member 6/2/05 #2 תלוי... אני בהחלט אהיה מוכן לשקול מעבר דירה, אבל כמובן לא "על עיוור". אני אבדוק שהמקום החדש יהיה לטעמי, ושאני יכול למצוא שם עבודה, וכו'.
תלוי... אני בהחלט אהיה מוכן לשקול מעבר דירה, אבל כמובן לא "על עיוור". אני אבדוק שהמקום החדש יהיה לטעמי, ושאני יכול למצוא שם עבודה, וכו'.
S seeyou New member 6/2/05 #3 ../images/Emo8.gif-למען אהבה? בטח!!!! אבל.... לא לשכוח שבמכולת לא מקבלים שטרות של אהבה בלבד!
ח ח י פ ש ו ש י ת New member 6/2/05 #8 אממ .. זה בכלל לא כזה פשוט כמו שזה נראה.. שאלה קשה .. מצד אחד, אני לא רואה את עצמ חיה ומגדלת את ילדיי לא בארץ מצד שני, יש כל מיני אילוצים כמו עבודה של הבעל וכדומה.. אם אין ברירה אז כן. למרות שהיה לי נורא קשה
אממ .. זה בכלל לא כזה פשוט כמו שזה נראה.. שאלה קשה .. מצד אחד, אני לא רואה את עצמ חיה ומגדלת את ילדיי לא בארץ מצד שני, יש כל מיני אילוצים כמו עבודה של הבעל וכדומה.. אם אין ברירה אז כן. למרות שהיה לי נורא קשה
ג גלי 34 New member 7/2/05 #9 היום כבר לא פעם עברתי למדינה אחרת זה קשה אני קשורה למשפחה שלי, והיום אני כבר לא אהיה מוכנה לעבור
M Mישהי ושMה Nיקול New member 8/2/05 #11 ממממ... שאלה קשה... לעיר אחרת? חושבת שכן, אם הייתי ממש חייבת. מדינה? לא רואה את זה קורה. קשה לי לדמיין את החיים שלי שלא בארץ... אבל כשאני מאוהבת אני מטורפת אז אין לדעת..
ממממ... שאלה קשה... לעיר אחרת? חושבת שכן, אם הייתי ממש חייבת. מדינה? לא רואה את זה קורה. קשה לי לדמיין את החיים שלי שלא בארץ... אבל כשאני מאוהבת אני מטורפת אז אין לדעת..