ביתי הותקפה ע"י

• פותח הנושא smd
  • פורסם בתאריך

smd

New member
ביתי הותקפה ע"י

ביתי הותקפה ע"י אח של אמא שלי ,אומנם לא היה יותר מנגיעות ,אבל זה הספיק כדי לבלבל את הילדה . כיום היא מטופלת בפנימיה מכיוון שעו"סים פנו לבית המשפט בטענה שאנו לא מטפלים בה כמו שצריך במקרה זה . אני מוצאת את עצמי לפעמים מאוד מבובלת ולא ממש יודעת איך לגשת אליה. כשהיא מאבדת את הגבולות אני לא תמיד מצליחה להחזיר אותה למציאות במהרה וזה קורע לי את הלב. אני אשמח אם אדם שמכיר את הנושא מקרוב יוכל להתייחס לעניין . בתודה מראש

שלום לך,

אמנם לא ציינת בת כמה בתך, אך למעשה, בכל גיל שהוא, זוהי התמודדות קשה לשני הצדדים, לילדה ולהורים. [ואם יש אחים / אחיות במשפחה, גם להם כמובן]. האם היא מדברת על מה שקרה? האם את יכולה לדבר איתה על כך? האם את יכולה לקשר התנהגויות שלה, לחוויה שעברה? את אומרת שבפנימיה ישנם עו"סים שמטפלים בה, אך האם לך יש היכן להתייעץ ועם מי לדבר על הטיפול בה? ועל התחושות שלך בעקבות מה שקרה? הייתי רוצה להפנות אותך, לשני מאמרים שאולי יוכלו לתת לך כמה נקודות למחשבה.
הורות לילדים שעברו התעללות מינית
"אף פעם לא חשבתי שזה יכול לקרות לנו" - המאמר הזה אמנם מתייחס לאימהות שילדן נפגע על ידי הבעל / בן זוגן, אבל אני מניח שתוכלי למצוא בו דברים שידברו אלייך. את מוזמנת כמובן להוסיף ולשאול כאן, ככל שידרש. לא קלה המשימה שלפנייך. ברוכה הבאה. דניאל- צוות אתר מקום

smd

New member
פרטים נוספים ......

הילדה הינה בת 8 היום , היא אכן מדברת על החוויה ואפילו מפרטת לפרטי פרטים . אך האמת היא שאף אחד מהגופים לא מתייחס באמת למה שאנו כהורים מרגישים . במקרה שלי מדובר במצב רגיש במיוחד מכיוון שמדובר בילדה מחוץ לנישואין ואביה הביולוגי משתמש במקרה הזה ומנצל אותו , ומפיץ ברבים בין היתר בשכונה בה אני גרה את כל הפרטים כולל פרטי המקרה וזה הפרת חוק הפרסום. הגשתי תלונה במשפחה אך אחיו שוטר ופה אני נתקלת בבעיה מאוד קשה . היום הערבתי כמה חברי כנסת והתלונה שלי תבדק מחדש בעקבות פנייתי אליהם ,אך עדיין אין זה מפצה. היה לי דיון בנוגע לסדרי ראייה והשופטת שללה סדרי ראיה על הסף וסגרה את התיק . אפילו השופטת אמרה עליו דברים לא טובים וציינה בהחלטה שכוונותיו לא טהורות . בקשר לכתבות ,אני קראתי בעיון ,ובהחלט זה נותן לי חומר למחשבה אך עדיין לא נותן לי הסבר ממשי מדוע היא הוצאה מהבית . אני אשמח אם משהו מכם יוכל לתת לי אינפורמציה משפטית ומפורטת יותר ענינית שתדריך אותי איך מה לעשות בהמשך

מידע משפטי

לצערי לא נוכל לספק לך מידע משפטי, אין זה התחום שלנו ולכל היותר, המידע המצוי בידינו הוא כזה המשרת את הנפגעים עצמם - מול מי שתקף אותם. אני מקווה שתמצאי לך מקום כלשהו שיוכל לספק לך תשובות לשאלותיך. ויותר מכך, מקווה שבתך תשתקם ותקבל טיפול והתייחסות הולמים מאנשי מקצוע היודעים כיצד לטפל בהשלכות של תקיפה מינית. כרגע זה הדבר החשוב ביותר - לפחות לפי הראיה שלנו כאן.

למעלה