ביתי היקרה

צופיתי 2

New member
שפת השחרור ../images/Emo204.gif

מתוך "שפת השחרור" הרווחים של ההחלמה יש שני סוגים של רווחים מההחלמה: רווחים לטווח קצר ורווחים לטווח ארוך. הרווחים לטווח קצר הם הדברים שאנו יכולים לעשות היום שגורמים לנו להרגיש יותר טוב באופן מיידי. אנו יכולים להתעורר בבוקר, לקרוא כמה דקות בספר המדיטציות היומיות שלנו (כמו "להיום"), ולהרגיש התרוממות רוח. אנו יכולים לעבוד על צעד מסוים, ולעיתים מבחינים מייד בהבדל בדרך בה אנו מרגישים ומתפקדים. אנו יכולים ללכת לפגישה ולהרגיש רעננים יותר, לדבר עם חבר/ה ולהרגיש מעודדים, או לנסות לפעול ממקום של החלמה, כגון להתחבר לרגשות שלנו או לעשות משהו טוב בשבילנו, ולהרגיש שיותר קל לנו. אך יש רווחים אחרים מההחלמה, שאנו לא רואים באופן מיידי כל יום או אפילו כל חודש. אלה הרווחים לטווח רחוק, ההתקדמות הגדולה יותר שלנו בחיים. לאורך השנים, אנו רואים רווחים עצומים. אנו יכולים לראות את עצמנו גדלים באמונה, עד שיש לנו קשר אישי, יום יומי עם כוח עליון, קשר שהוא מציאותי עבורנו בדיוק כמו קשר עם החבר הכי טוב. אנו יכולים לראות את עצמנו נעשים יפים/ות, כאשר אנו משתחררים מבושה, מאשמה, מטינות, משנאה עצמית, וממשקעים אחרים מהעבר שלנו. אנו יכולים לראות איך משתפרת האיכות של מערכות היחסים שלנו עם המשפחה, החברים ובני או בנות הזוג. אנו מגלים שאנו גדלים באופן קבוע ובהדרגה ביכולת להיות קרובים לאנשים, ביכולת שלנו לתת ולקבל. אנו יכולים לראות את עצמנו מתפתחים בקריירה שלנו, ביכולת שלנו להיות אנשים יצירתיים, מלאי עוצמה, יעילים, כאשר אנו משתמשים במתנות ובכישרונות שלנו באופן שגורם לנו להרגיש טוב ומועילים לאחרים. אנו מגלים את השמחה ואת היופי בתוכנו, באחרים, ובחיים. ההתקדמות לטווח ארוך הינה קבועה, אבל לפעמים איטית, מתרחשת בהדרגה, ולעיתים קרובות יש בה תנועה רבה קדימה ולאחור. מספיק ימים – כל פעם ליום אחד - בהם אנו מתרגלים פעולות של החלמה רק להיום – והצטברות רווחים לטווח קצר מובילה לרווחים לטווח ארוך. היום, אהיה אסיר תודה על הרווחים לטווח קצר ולטווח ארוך של ההחלמה. אם אני חדש בהחלמה, תהיה לי אמונה שאוכל להשיג רווחים לטווח ארוך. אם אני בהחלמה כבר זמן מה, אעצור ואתבונן, ואהיה אסיר תודה על ההתקדמות הכללית

ביתי היקרה

לאחר שנה של עבודה קשה מאחלת לך מכל הלב הצלחה מחר ביום הולדתך ה-1 לדרך בה בחרת היינו איתך בשנה האחרונה ונהיה איתך גם בשנים הבאות. ב ה צ ל ח ה. אמא.

עליזה 63

New member
רק להיום:

לא עוד לבד "בהדרגה ובזהירות אנו יוצאים מהבידוד והבדידות של ההתמכרות אל הזרם המרכזי של החיים." טקסט בסיסי, עמוד 35 רבים מאתנו בילו את רוב הזמן בשימוש לבד. נמנענו בכל מחיר מאנשים אחרים, ובמיוחד מאנשים שלא השתמשו. אחרי שנים של בידוד, לא תמיד קל לנסות למצוא לנו מקום בחברותא רוחשת, לפעמים רועשת. אולי עדיין נרגיש מבודדים, נתמקד בהבדלים במקום במשותף בינינו ובין האחרים. הרגשות החזקים שמתעוררים לפעמים בהתחלת ההחלמה - תחושות של פחד, כעס ואי-אמון - יכולים אף הם לגרום לבידוד. אולי נרגיש מנוכרים, אבל עלינו לזכור שהניכור הוא שלנו, לא של אנ-איי. במכורים אנונימיים מוצעת לנו הזדמנות מיוחדת במינה לידידות. אנו פוגשים אנשים שמבינים אותנו, כפי שאף אחד אחר לא מסוגל. מעודדים אותנו לשתף את האנשים האלה ברגשות, בבעיות, בניצחונות ובכישלונות שלנו. לאט-לאט, ההכרה וההזדהות שאנו מגלים במכורים אנונימיים, עוזרות לנו לגשר על הפער של הבדידות והניכור שבלבנו. וכפי ששמענו - התוכנית עובדת, אם נאפשר לה. רק להיום: הידידות של החברים האחרים בתוכנית היא מתנה שמחזקת את החיים. אושיט יד לידידות שמוצעת באנ-איי, ואקבל אותה

../images/Emo203.gifציטוט להיום../images/Emo203.gif

אני סמוך ובטוח שהיום אנו אדונים לגורלנו. שהמשימה שהוטלה עלינו איננה מעל כוחותינו; שנוכל לעמוד במכאובים ובמאמצים שהיא תובעת. כל עוד אנחנו מאמינים במטרה שלנו ויש לנו רצון ברזל לנצח, הניצחון לא יחמוק מידנו.
- וינסטון צ'רצ'יל אוהבים

../images/Emo42.gifבוקר של התרגשותתתת ואסירות תודה../images/Emo42.gif

תודה... אני אסירת תודה לאלוהים שאוהב אותי, על אמא נפלאה שהפתיעה אותי על הבוקר, על היכולת להתרגש ולהרגיש בעוצמות שכאלה מבלי להזדקק לחומרים, רק מהיותי חיה וקיימת. אני אסירת תודה על שנה שלמה שנדמה שהתחילה רק אתמול, אני אסירת תודה לכל מי שהאמין בי ובדרכי, לחברים שבזכותם אני חיה ומאושרת היום, לעצמי על הנחישות על ההתמדה, על הרצון והאומץ גם אם זה התחיל ב"כאילו". אני אסירת תודה על ילדה מקסימה שלי, על בן זוג שהיה בטוח הרבה יותר ממני שאני מסוגלת ויכולה, שהיה מספיק שלוו, אוהב, מחבק ומפרגן בכדי שאאמין בעצמי. אני אסירת תודה על חברותא, על דרך NA, על חופש רק להיום, ועל עוד יום נקי.
רק להיום - שנה שלמה, 365 ימי ניקיון
מתרגשת... כל כך מתרגשת ומבולבלת, לרגע צורחת מעונג וצחוק, ולרגע רוצה להתאדות, להיעלם, כאילו זה קורה למישהי אחרת, כאילו אני רק צופה מהצד. האדרנלין שגועש בי על הבוקר לא מותיר ספקות, זו אני... זה היום שלי.. הלב מתרחב כאילו עוד רגע מתפוצץ, כאילו אין בי מקום... אמא'לה!!! מרגישה את אסירות התודה שלי פושטת בכל תא בגופי... לרגע מתגנבת בי גאווה - שיחקתי אותה, עשיתי את זה! למרות כל מה שקרה לי השנה, שבמבט חטוף לאחור אני בהחלט רואה אותה כשנה הקשה ביותר בחיי. החיים לא היו גן של ורדים, אבל נדמה לי שלפחות בתחילת הדרך, בחודשים הראשונים, מישהו טרח להפגיש אותי עם כל הקוצים שרק יכולים לדקור ולפצוע, ובכל זאת - אני פה, תודה לאלוהים שלי, נחושה בדעתי יותר מתמיד לנצח רק להיום. תודה חברותא וירטואלית יקרה שלי, מתרגשת יותר ממילים. אוהבים

לבוחרת בחיים בשעה טובה לשנת נקיון../images/Emo24.gif|גביע

השנה הראשונה היא על "עלינו" כך אומרת התכנית שלנו, שפע ברכות ובשעה טובה לשנת נקיון, מי ייתן והדרך תאיר לך פנים ושהימים הבאים יהיו קלים יותר, רוצה לאחל לך שאלוהים יהיה בדרכך תמיד וייתן לך את שאת צריכה ולא את שאת רוצה שהקוצים עליהם את מדברת יעלמו לך מהחיים ושהשמש תמשיך ותזרח במקומם... אורה קוסטר כתבה: יש חברים של יום יום, יש חברים של שבת. יש חברים של פתאום, יש חברים של תמיד. יש חברים של לקחת, ויש חברים של לתת וכשיש באמת מזל, יש חברים של אמת.. ואלה אנחנו איתך ובשבילך... יום נקי לכל החיים אוהבים אותך

נעממי5

New member
הופה הופה ליגה אירופה

יום הולדת שמח, גם אם זה ציון דרך, זה היום בו נולדנו לחיים. בשעה טובה חברה יקרה, אוהבים אותך צ'רלי ונעמה.

../images/Emo51.gifנשממי, אוהבתותך../images/Emo24.gif

ומה זה מתרגשת.. חבל"ז נראה לי עוד שנייה מתאדה
חייבת לישון קצת

אמאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אוהבת אותך אמא, יותר ממילים, מודה לך על מה שאת, על מה שהיית בשבילי כל החיים, ועוד יותר על מה שהיית בשבילי ועדיין, בשנה האחרונה. שיחקת אותה עם היציאה/כניסה לפה
אחלה בוקר לי.. לנו... תודה אמא'לה

שטול1

New member
מה כבר תורי לברך? ../images/Emo65.gif../images/Emo47.gif

שפעת פרחים באביב ובסתיו ירח קציר: משיבת נפש הרוח בקיץ, והשלג ילווך בחורף. תאיר לך כל עונה ועונה פנים, אם אך... לא תתלי בנפשך חפצים חסרי ערך . בוחרת יקרה שנה שלמה כמו יום אחד איך עבר הזמן שאלוהים שאוהב אותך ימשיך לתת המון מתנות ובעיקר יום לבן נקי ואיכותי לכל החיים ככל שנלך בדרך זו אין לנו ממה לפחד אוהב אותך ושמח בשמחתך שטול

הגעתי בזמן...? יופי!!!

בשעה טובה במלאת לך שנת ניקיון טוטאלי בדרך NA היתה זו שנה של כניעה שנה של התמדה שנה של השקעה שנה של החלטה שנה של בחירה שנה של טיפול שנה של החלמה שנה של גדילה שנה של התמודדות שנה של חיבור שנה של למידה שנה של הינזרות מוחלטת מכל הסמים והחומרים ועוד הרבה הרבה, ורק בשנה.... כמו שנראית השנה הראשונה שלך זה בטוח שעוד יוסיף ויתגלה.... תמשיכי לבוא אחותי היקרה אוהבים וצריכים אותך יום נקי ואיכותי לכל החיים ובהצלחה הערב בפרימיירה. מי יתן ואלוהים ילווה אותך הערב בהעברת בשורת ההחלמה,התקווה והאמונה. תהני. יומולדת רק פעם בשנה..

רפיאלי נשמה טובה../images/Emo24.gif

שכחת עוד דבר קטן... במבט חטוף לאחור, זו גם היתה השנה הכי קשה בחיים שלי, כאילו דחסו ארבעים ושתיים שנה לתוך שנה אחת, והורו לי להתמודד. יחד עם זה, לו הייתי צריכה לעבור את הכל מחדש, לא הייתי משנה דבר. אלוהים פשוט אוהב אותי. ואני אתכם. תודה, על מה שאתה. אוהבים

../images/Emo51.gifשטול יקר../images/Emo24.gif

כל כך אוהבת, כל כך מתרגשת... כאילו נגמרו לי המילים, והנה אתה בא במקומי, עם ים של אהבה ושירים. יצא לי חרוזים נו.. תודה נשמה טובה, אוהבת בדרך

בוחרת יקרה בשעה טובה יום נקי לכל החיים

ושאלוהים ינחה אותך לקבל את מה שאצ צריכה ולא רק את מה שאת רוצה אמן
אוהבים.

למעלה