ביתר&נתניה ,הפועל&שמשון הכל לשרשר לפה כדי שלא יראה כמו צ`אט ,בתקווה שהביתריות יפגשו לדרבי בגמר
ס סטלנודד New member 16/4/08 #1 ביתר&נתניה ,הפועל&שמשון הכל לשרשר לפה כדי שלא יראה כמו צ`אט ,בתקווה שהביתריות יפגשו לדרבי בגמר
צ צהובשחור בנשמה New member 16/4/08 #3 מי נמצא/רואה תמשחק? מי שולט יותר? איך הבועל משחקים,הגנה או התקפה? אני התעכבתי ואגיע רק עוד כשעה וחצי...
מי נמצא/רואה תמשחק? מי שולט יותר? איך הבועל משחקים,הגנה או התקפה? אני התעכבתי ואגיע רק עוד כשעה וחצי...
ס סטלנודד New member 16/4/08 #4 עכשיו אני שומע רדיו זה נשמע שביתר שמשון מנטרלים אותם לא רע והיו להם גם מצבים טובים נקווה ששמשון תנצח כדי שהגועל יראו את אירופה מהמסך
עכשיו אני שומע רדיו זה נשמע שביתר שמשון מנטרלים אותם לא רע והיו להם גם מצבים טובים נקווה ששמשון תנצח כדי שהגועל יראו את אירופה מהמסך
א אבי פארל הרבור i New member 16/4/08 #9 ענק! רק שלא יקחו בהארכה! ושימו לב, בהארכה המשחק של ביתר מתאחר!
צ צהובשחור בנשמה New member 17/4/08 #15 איזה אצטדיון מגעיל ומציק!!! איך אפשר לראות פה משהו? הכל רחוק, היציעים בנויים לרוחק ולא לגובה, פשוט גועל נפש!!!
איזה אצטדיון מגעיל ומציק!!! איך אפשר לראות פה משהו? הכל רחוק, היציעים בנויים לרוחק ולא לגובה, פשוט גועל נפש!!!
נ נוד-ניק New member 17/4/08 #19 1:0 לטובת ביתר י-ם בדקה ה99 של המשחק כעת ברמת גן, האוהדים חוגגים כעת