ביתר;סוכת מגורים הוקמה בחצר העירייה

ביתר;סוכת מגורים הוקמה בחצר העירייה

מהומה בביתר: משפחה שלא קיבלה אישור של ועדת האיכלוס הקימה סוכת מגורים בחצר העיריה. המוני סקרנים במקום !

עדכון;

בהמשך לביתר: כרגע נצפו עשרות איש במקום, משפחת אבוטבול היא שלא התקבלה היות וראש המשפחה מעשן סמים!

חשבנו שאחרי שרובינשטין יעלה הכל יסתדר כך סיפר

נו אמרו שפינדרוס עשה בעיות עם ועדת אכלוס ורובינשטין הוא הוא! זה שיפתור את כככככככככככככללללללללללללללללל הבעיות נו איפה פרוש שצריך אותו

bluestar 777

New member
אצל פינדרוס הוא היה מתקבל

אל תלהג שטויות לפני שאתה יודע משהו...

אושי 18

New member
מאז שרובינשטיין ראש העיר ביתר נהפך

לעיר רודפת טומאה מאות משפחות נפלו דברים שלא היו אצל פינדרוס אז מה תגידו?

עדכון מעניין

העיתונאית אילנה דיין הגיעה לתחקר את ההומלס שפתח סוכה ברחבת עיריית ביתר שמעשן סמים ולא התקבל לגור בעיר !

ביתר עלית נהפכה לעיר של בושה

אני חושבת שצריך לכבד כל אדם.ולבטל את ועדת האכלוס.זו אפליה.

זה מה שקורה לאחד שלא יודע לנהל עיר

בהתחלה הוא החריז אין ועדת אכלוס אין כלום הוא הזמין כל חולה וזב שיבוא רק לביתר ואותו אחד עם הסמים אמר גם אני ההיתי חלק מהמסוממים שהיו בכנס הניצחון ואמרתי נשמת ביחד עם המועמד לראשות עירית ירושלים גם לי מותר לבוא לביתר אמרו לו החברה של רובינשטין עד כאן הגיעו מים עד נפש איייפהה מאיייייר פרושששש????????דרך אגב לנהל עיר הוא לא יודע לכל מסיבת ניצחון של ראה"ע הוא מגיע לצפת ועוד כמה מקומות רק לבוס שלו הוא לא הגיע היצור הזה קם בחצות כל היום יושן בלילות אתה יכול לראות אותו חופשי הוא עושה הרבה התבודדויות עכשיו הוא עושה התבודדות מהאיש עם הסמים ראש עירית ביתר הוא כוכב לילה!! וזה מה שקורה ותרשמו לפניכם שזה רק ההתחלה1 פושטקים בכל הרחובות2 מכות רצח עם נהגים של עילית3 מכות לאברכים ועכשיו איש הסמים נו שרובינשטין יכניס אותו הוא הבטיח למרן שליטא שאין ועדת אכלוס כולםיגורו בלי יוצא מן הכלל

איפה ביכלר הוא לא מדוח רק שרובינשטין ניצח

הוא ידע לעשות תררררררררררררם ולדוח כל חמש שניות מהניצחון המדהים בעיר הענקית והגדולה כמעט כמו ירושלים אלא ששם הוא לא ניצח לא משנה כעת אבל איפה ביכלר שיתן דיוחים מעירית ביתר תוררררררר שרובינשטין אולי ילך להיות ראש עירית בומבי

ומה תגידו על זה

שהתחבורה בביתר מחפירה,? שכולם צריכים לעמוד כי אין מקום.כי זה אוטובוס מהדרין..אוטובוס ממוגן ללא חלונות ומיזוג??

אם יש לי הזדמנות לפרסם את כל הפאקים

שיש בביתר.אז למה לא?זה חשוב שידעו מזה!.ויבינו למה אנשים מגיעים למצב של דאון.

מסכנים המשפחה האלו.שרפו להם את הבית

בגלל שראש המשפחה לא בא טוב בעין לועדת האכלוס!...איזו אפליה....

עדכון

וועדת האיכלוס של ביתר עלית אני מאריכה את החוזה של המשפחה הזאת מכוון שאב המשפחה לוקח סמים המשפחה הקימה אוהל מחוץ לעירית ביתר כמחאה על מה שקורה......

למעלה