בית אבות לחולי דימנציה ואלצהיימר

julie5505

New member
בית אבות לחולי דימנציה ואלצהיימר

ערב טוב לכולם,ישנם כמה בתי אבות בקרבת מקום אחד אחוזת ראשונים,שני נווה חוף מקום יפה מסודר נקי, והמקום שהכי התרשמתי ממנו זה בתל השומר יש בית אבות שאני שקלתי בזמנו להכניס את אימי לשם כמובן יקר אבל אחד הטובים ישנם שתי מחלקות מחלקה אחת לאנשים ממש סיעודיים ויש מחלקה של אנשים דימנטיים שנקראים עצמאיים אבל צריכים השגחה של 24 שע'.וזה מקום מאוד נחמד . יש את משען שזה בית אבות שזוגות יכולים להתגורר יחד מאוד מפואר ויש אפשרות גם למטפלת צמודה בנוסף כמובן שהכל תלוי במחיר. אני מקווה שתימצאי את הטוב ביותר להורייך.

משה מ3

New member
לדעתי פתרון של עובד זר עדיף על בית אבות אבל..

כל דבר לגופו..בהצלחה לכולנו והרבה כח וסבלנות.........

משה, מדוע עובד עדיף? יכול להיות

שאני צריכה לשמוע עוד דעות. ואפילו אשמח לשמוע. אני מאוד מבולבלת. בעיקר שאני מחפשת מקום שיתאים לשני ההורים, כאשר לכל אחד מהם יש בעיה שונה. אני חושבת שאם אמצא עובד זר שנמצא הרבה זמן בארץ או עובד ישראלי שמוכן לטפל בזוג ושיודע עברית ושיש לו רשיון נהיגה ויכול לנהוג בארץ.וכמובן עם המלצות חמות ממשפחה שעבד אצלה,כך שאדע שאפשר לסמוך עליו מבחינת ביטחונם של ההורים......אז נראה לי שאבחר באפשרות הזו. הריי לבית אבות יש את החסרונות ומנגד את היתרונות ואותו דבר לגביי עובד זר. החיסרון הגדול ביותר של בית אבות זה המחיר האסטרונומי שהם גובים....אדם שכיר שעבר כל ימי חייו שחסך ליום הזה עדיין לא יכול לממן לעצמו כזה דבר אלא רק אם יעזר בקרובי משפחה. ישנם בתי אבות שהם מפוארים מאוד ועל זה גם משלמים, ולא לזה התכוונתי. כל כוונתי למצוא מקום טוב, שמח, נקי, מעניק, עם חצר וסביבה נעימה , שבני המשפחה יכולים לבוא לבקר מתי שרוצים. בבית, הם כבר לא מתפקדים כמו פעם...יושבים ומשתעממים בעיקר..מה שגורם למתחים ביניהם ודיכאון ואם יהיו עסוקים ויהיה להם סדר יום קבוע ונוח ירגישו בזה פחות.

משה מ3

New member
אני ממליץ מניסיוני על מטפל/ת מכמה סיבות.

התשוש/ה נשאר בסביבתו הטבעית שהוא מכיר.. אין תחליף לטפול של מטפל מול חולה או תשוש או שניי תשושים. מחירי הדיור המוגן בשמים, ישנם קיבוצים שפתחו מרכזים לדיור מוגן שווה בדיקה.

ג'ולי יקרה, אסור להמליץ בפורום

תודה על המידע, אך אסור לנו להמליץ על מוסדות כאן בפורום אם מישהו מבקש מידע כזה, צריך לשלוח לו במסר בלבד מקווה שאת לא נעלבת כי אנו שמחים שאת איתנו בפורום מקווה שאצלך הכל בסדר עם אמא שלך כל הכבוד לך על המסירות לילה טוב, טובה

למעלה