בית אבות סיעודי

orna118

New member
בית אבות סיעודי

אבי עבר ארוע מוחי קשה שהותיר אותו משותק וסעודי וא נמצא היום בשיקום ושם המליצו לנו להעביר אותו לבית אבות סיעודי מה זה קוד בריאות?? איזה טפסים אני צריכה למלא כדי שזה יהיה על חשבון המדינה מה החישוב שלהם לקבלת הקוד הזה?? לאבי יש פנסיה של7000 ש"ח בחודש ולאימי יש קצבת זיקנה מביטוח לאומי ויש להם חסכונות בנק בסך של 40000 האם אבי זכאי לאישפוז סיעודי בידי המדינה?? ואם כן מה החישובים המדויקים שהם עושים לקבלת הזכאות ומה הטפסים והאישורים שצריכים להמציא להם?? לעזרתך מהירה והדחופה אודה אני פשוט אובדת עצות

שאלה טובה

כיוון שהתשובה לשאלות שאת שואלת אינה נמצאת בזכרון המיידי שלי. אני מנסה לברר לך תשובות לשאלותיך באופן מהימן וברור, או שלצערי, שאלתך תיוותר ללא מענה, בינתיים. האם ניסית לשאול את השאלה גם בפורומים אחרים. בפורום כמו אלצהיימר (למרות שזה לא הנושא המרכזי בפורום), או בפורומים אחרים לבני הגיל השלישי, יתכן שתמצאי מישהו עם ניסיון "טרי". אם תמצאי תשובה, אשמח אם תשובי לכאן ותעדכני.

orna118

New member
תודה

אני ינסה את עצתך בכול אופן אני מודה ואודה לך אם אתה תוכל לעדכן אותי במידה ותצליח

siv30

New member
קוד הוא המונח של תקצוב מיטה סיעודית

ע"י משרד הבריאות. למיטב ידיעתי, אם ברצונכם לקבל את השתתפות המדינה באישפוז אביך בבית אבות סיעודי יש להסדיר העניין מול משרד הבריאות ולא מול ביטוח לאומי. בנוסף, לפי ידיעותי בקביעת הזכאות לקוד נלקחות הכנסות הזקן, הכנסות התא המשפחתי כולל חסכונות וגם הכנסות הילדים.

למעלה