בית אבות

• פותח הנושא nogo1
  • פורסם בתאריך

nogo1

New member
בית אבות

אתמול ביקרתי בבית אבות בחיפה לצערי יש בתי אבות בישראל עם רשיון מוכנים לקבל חולה אלצהיימר למוסד מבלי שלמוסד יהיה פתח מבוקר שחולה לא יכול לצאת. ןלצערי אחות אחראית של אותו מקום אומרת שיש פקיד בכניסה שמשגיח בשיחה עם אנשי צוות כל אחד יכול לצאת מבלי שנשאל לאן ומדוע? אני מבינה שלבני משפחה קשה לעכל שהמקום המתאים לאלצהיימר זה מחלקת תשושי נפש אבל לא יתכן שיעשו טעויות שיכולות להיות קריטיות לחולה. האם לא הגיע הזמן ללחוץ בכל דרך אפשרית להקמת מוסדות לחולי אלצהיימר ולסווג אותם לפי רמת פגיעות לעצמם.. לאחרים... הרי לא יתכן שנאשפז חולה אלצהיימר שקט עם חולים אלימים במיוחד נראה לי שהחולים שלנו סובלים מהתעלמות מוחלטת!!! חולי האלצהיימר בגרף עולה בלבד ופתרונות אין...

פנטזי1

New member
כנראה שזה בית אבות סיעודי ולא מתאים

לתשושי נפש.לא בכל בתי האבות יש מחלקה לתשושי נפש וגם באלה שיש המצב די עגום.אני מחפשת עכשיו מקום לאבי וראיתי כבר כמה מקומות שאני לא מוכנה להכניס אותו לשם. הבעיה הכי קשה לדעתי שברוב המקומות שיש מחלקה כזאת אין הפרדה בין חולים ניידים שמצבם יחסית טוב לבין מרותקים לכסאות גלגלים וחולים במצב קשה מאוד. המצב באמת נורא ומוסיף עוד קושי למשפחה שגם ככה מתיסרת וסובלת בגלל המחלה הנוראית הזאת.

למעלה