בית אורי

ronitdd

New member
בית אורי

עמיקם שלום, הבנתי כי אתה מכיר את בית אורי מקרוב. אנו מחפשים מעון לבתנו בת ה- 9 וברצוני לדעת האם בבית אורי מקבלים ילדים בגיל כזה ומה רמות הפיגור שם? האם אתה מכיר מעונות אחרים לגילאים כמו שלה.

עמיקםרז

New member
בית-אורי ומעונות אחרים

רונית שלום, אני אכן מכיר את בית-אורי מקרוב מאוד, הן כאביו של רן, שחי במקום כבר כ-26 שנים, והן כחבר הפורומים המנהלים את העמותה הציבורית שהיא כיום בעלת המעון. בבית-אורי נמצאים ילדים ואנשים עם פיגור בכל הגילאים, החל מילדים קטנים ועד לאנשים בוגרים. השאלה היא רק אם יש מקום. אני ממליץ לך להתקשר אל העובדת הסוציאלית במקום, חביבה עברי, ולברר פרטים. מספרי הטלפון הם: 04-6522720 או 04-6590419 או 04-6424686 או 04-6527760. בכל מקרה ההשמה במעון היא כמו ברוב-רובם של המעונות בארץ דרך האגף לטיפול באדם המפגר שבמשרד העבודה והרווחה. כדי להגיע אל האגף יש לפנות לעובדת הסוציאלית של לשכת הרווחה או מחלקת הרווחה במקום מגורייך. באשר למעונות אחרים, אותה עובדת סוציאלית גם תוכל להפנות אותך למעונות נוספים כדי להתרשם מהם. בנוסף לכך תוכלי לקבל מידע באמצעות הקו החם של אקים "הורים למען הורים", שמספר הטלפון שלו הוא: 1-800-399333. הקו פועל בימי א' משעה 5 אחה"צ עד 8 בערב. בכל זמן אחר ניתן להשאיר הודעה ומספר טלפון במשיבון של הקו, ומובטח לך שיחזרו אלייך.
עמיקם

עמיקםרז

New member
שאלה

רונית שלום, אני פשוט סקרן לדעת (ואת כמובן גם לא חייבת לענות): האם יצרת קשר עם בית-אורי? ב ב ר כ ה , עמיקם

למעלה